Incepe Expo Drink & Wine – o incursiune in lumea rafinata a bauturilor!

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 25 și 29 octombrie Expo Drink & Wine, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România.

Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Expo Drink & Wine nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea  și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

În cadrul Expo Drink & Wine vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor din: România, Bulgaria, Polonia, Germania.

Expo Drink & Wine reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu marile companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Varietatea sortimentelor și gusturilor definește ediția 2017 a Expo Drink & Wine. Sunt prezente companii care ridică producția vinului la rang de artă, utilizand cele mai avansate tehnici, cu ajutorul celor mai buni enologi.

De la Expo Drink & Wine nu vor lipsi sortimente de uleiuri, oțeturi și siropuri din struguri, diferite tipuri de cafea organică și ceai, multe dintre produse fiind premiate de către instituțiile internaționale de profil. Pasionații de mijloacele de producție artizanale vor putea intra în contact cu câteva din companiile care folosesc ultimele tehnologii de producere a berii în mod artizanal! Producătorii de bere artizanală oferă consiliere, pe parcursul târgului, de la alegerea echipamentului adecvat, până la mentenanță și suport tehnic după punerea în funcțiune.

Cei care vor trece pragul târgului vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări. La eveniment se vor organiza și demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing.

Cafeaua se va oferi la degustare tuturor vizitatorilor. De asemenea, doritorii vor putea degusta vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul  Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă.

Show de mixologie și degustări

Pe parcursul zilelor Expo Drink & Wine, publicul poate asista la show-uri cu barmani, barista și somelieri.

Vă așteptăm la Romexpo pentru o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

Programul de vizitare Expo Drink & Wine:

  • 25-28 octombrie (Miercuri – Sâmbătă), între orele 10.00 şi 18.00
  • 29 octombrie (Duminică), între orele 10.00 şi 16.00

Vizualizati aici programul complet al evenimentului si informatii despre cum se va face accesul.

Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute prin intermediul:

Expo Drink & Wine se desfășoară concomitent cu alte două evenimente cu tematici complementare: INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, conceput şi organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie a României (CCIR) și desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târg internațional pentru industria alimentară.