In 2018, cel mai puternic antreprenor din Romania va finaliza cea mai mare biserica din tara

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Antreprenorul care ocupa pozitia de lider in Top 100 Antreprenori Generali din Romania – analiza realizata de IBC Focus, va finaliza la finalul acestui an constructia Catedralei Mantuirii Neamului. Acest lucru a fost confirmat de Patriarhul Daniel in prima zi a anului 2018, care a anuntat ca sfintirea acesteia se va face in data de 30 noiembrie.

Afla cine este cel mai puternic antreprenor din Romania si ce alte proiecte are in derulare in 2018

(sursa foto: catedralaneamului.ro)

Noua Catedrală din Bucureşti va fi a treia ca mărime din Europa după Sagrada Familia din Spania şi San Pietro din Vatican. Are o lungime de 126 metri, lăţime de 68 şi va ajunge la 120 de metri înălţime. Amprenta la sol este de aproape 13.700 mp.

În prezent, Catedrala Mânturii Neamului este realizată în proporţie de 85%. Lucrările au ajuns la cota 62 de metri şi urmează ridicarea turlelor. Costurile finale pentru construcţia la roşu plus acoperişul sunt estimate la 90 de milioane de euro. Până acum au fost cheltuite 80 de milioane. Se lucrează în trei schimburi cu 600 de muncitori.

Sursa articol: tvr.ro

Cate lacasuri de cult se mai construiesc in Romania?

Conform datelor adunate pe Victa.ro in ultimele 12 luni, la nivel national au fost identificate aproximativ 400 de investitii care presupun constructia de biserici, case parohiale sau lucrari de consolidare si restaurare pentru astfel de cladiri. Potentialul acestei piete este destul de crescut, iar pe Victa.ro poti gasi datele de contact, alaturi de informatii actualizate despre evolutia lucrarilor.