In 2018, cel mai puternic antreprenor din Romania va finaliza cea mai mare biserica din tara

Antreprenorul care ocupa pozitia de lider in Top 100 Antreprenori Generali din Romania – analiza realizata de IBC Focus, va finaliza la finalul acestui an constructia Catedralei Mantuirii Neamului. Acest lucru a fost confirmat de┬áPatriarhul Daniel in prima zi a anului 2018, care a anuntat ca sfintirea acesteia se va face in data de 30 noiembrie.

Afla cine este cel mai puternic antreprenor din Romania si ce alte proiecte are in derulare in 2018

(sursa foto: catedralaneamului.ro)

Noua Catedral─â din Bucure┼čti va fi a treia ca m─ârime din Europa dup─â Sagrada Familia din Spania ┼či San Pietro din Vatican. Are o lungime de 126 metri, l─â┼úime de 68 ┼či va ajunge la 120 de metri ├«n─âl┼úime. Amprenta la sol este de aproape 13.700 mp.

├Än prezent, Catedrala M├ónturii Neamului este realizat─â ├«n propor┼úie de 85%. Lucr─ârile au ajuns la cota 62 de metri ┼či urmeaz─â ridicarea turlelor. Costurile finale pentru construc┼úia la ro┼ču plus acoperi┼čul sunt estimate la 90 de milioane de euro. P├ón─â acum au fost cheltuite 80 de milioane. Se lucreaz─â ├«n trei schimburi cu 600 de muncitori.

Sursa articol: tvr.ro

Cate lacasuri de cult se mai construiesc in Romania?

Conform datelor adunate pe Victa.ro in ultimele 12 luni, la nivel national au fost identificate aproximativ 400 de investitii care presupun constructia de biserici, case parohiale sau lucrari de consolidare si restaurare pentru astfel de cladiri. Potentialul acestei piete este destul de crescut, iar pe Victa.ro poti gasi datele de contact, alaturi de informatii actualizate despre evolutia lucrarilor.