Hotelul in care poti divorta in liniste!

„Hotelul Divorturilor”, cum se numeste hotelul, detinut de Jim Halfens permite cuplurilor care vor sa divorteze sa o faca intr-un mod civilizat, fara complicatii si in doar doua zile.

Firma, pe langa cazarea pentru doua zile, asigura si consultanta in privinta stabilirii pensiei alimentare, a partajului, drepturile de vizitare a copiilor. In principiu, consultanta in orice problema tine de divort.

In cele doua zile firma face toata documentatia, fiind o procedura destul de simpla, odata ce ambele parti si avocatii lor se afla in acelasi hotel. Acest proces poate dura chiar si luni intregi, daca cele doua parti tot amana intalnirile din cauza problemelor cotidiene. Dupa acest sejur cuplul trebuie doar sa se mai duca la un judecator care sa aprobe divortul.

Halfens a spus ca i-a venit aceasta idee dupa ce a vazut cum un prieten apropiat a trecut printr-un proces de divort lung si dureros. „Negocierile au fost prelungite timp de cinci luni. In tot acel timp nu mai avea chef de viata si slabise foarte mult. Era un alt om. Atunci mi-a venit ideea de a face un loc care sa scuteasca cuplurile de aceste proceduri, economisind, in acest fel, atat timp cat si nervi”, a spus Halfens.

Sursa
Add a Comment