Hotel Epoque – la inaltime in ochii Tripadvisor

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Ca in fiecare an Tripadvisor a desemnat castigatorii distinctiilor 2013 Travelers’ Choice Awards, la categoria Hoteluri si pentru al doilea an consecutiv, hotelul Epoque este apreciat pentru excelenta, anul acesta clasandu-se in top 3 cele mai bune hoteluri din Romania, fiind lider de categorie pentru hotelurile de 5 stele. Celelalte doua pozitii din top 3 sunt ocupate de un hotel de 4 stele din Iasi si un hotel de 4 stele, de lant international, din Bucuresti.

Procesul de selectie si premiere se bazeaza exclusiv pe voturile, parerile si recomandarile turistilor si reprezinta un barometru important in selectarea destinatiilor.

Epoque Hotel este o unitate de tip boutique, fiind singurul hotel din Romania acceptat pentru afiliere de catre reteaua internationala a hotelurilor independente Worldhotels si inclus direct in sectiunea Deluxe.

Printre distinctiile obtinute de catre Epoque Hotel se mai numara Certificat de excelenta Tripadvisor pentru 2012, premiul „Hotelul Anului” din partea HRBExpert si o nominalizare acordata de catre Fashion TV intre primele 3 cele mai distinse boutique hoteluri din Bucuresti pentru 2012, cat si premiul pentru „Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 intre „Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat de catre Food & Bar Romanian Awards pentru Bistro Epoque, restaurantul gazduit in incinta hotelului.

Sursa
Add a Comment