Hotel Epoque – la inaltime in ochii Tripadvisor

Ca in fiecare an Tripadvisor a desemnat castigatorii distinctiilor 2013 TravelersÔÇÖ Choice Awards, la categoria Hoteluri si pentru al doilea an consecutiv, hotelul Epoque este apreciat pentru excelenta, anul acesta clasandu-se in top 3 cele mai bune hoteluri din Romania, fiind lider de categorie pentru hotelurile de 5 stele. Celelalte doua pozitii din top 3 sunt ocupate de un hotel de 4 stele din Iasi si un hotel de 4 stele, de lant international, din Bucuresti.

Procesul de selectie si premiere se bazeaza exclusiv pe voturile, parerile si recomandarile turistilor si reprezinta un barometru important in selectarea destinatiilor.

Epoque Hotel este o unitate de tip boutique, fiind singurul hotel din Romania acceptat pentru afiliere de catre reteaua internationala a hotelurilor independente Worldhotels si inclus direct in sectiunea Deluxe.

Printre distinctiile obtinute de catre Epoque Hotel se mai numara Certificat de excelenta Tripadvisor pentru 2012, premiul ÔÇ×Hotelul AnuluiÔÇŁ din partea HRBExpert si o nominalizare acordata de catre Fashion TV intre primele 3 cele mai distinse boutique hoteluri din Bucuresti pentru 2012, cat si premiul pentru ÔÇ×Cea mai buna bucatarie frantuzeascaÔÇŁ acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 intre ÔÇ×Cele mai bune restaurante de hotel din RomaniaÔÇŁ in 2012 acordat de catre Food & Bar Romanian Awards pentru Bistro Epoque, restaurantul gazduit in incinta hotelului.

Sursa
Add a Comment