HoReCa: La ce proiecte se mai lucreaza?

Domeniul HoReCa este unul din segmentele cele mai afectate in contextul epidemiei cu COVID-19, autoritatile anuntand deja masuri drastice printre care inchiderea restaurantelor si localurilor dedicate timpului liber si interzicerea adunarilor publice (evenimente, conferinte etc). Totodata, unitatile de cazare au pierdut masiv in ceea ce priveste numarul de turisti inregistrati, drept urmare ar fi interesant de observat daca si unde se mai investeste in momentul de fata pe piata Hotel&Relaxare.

Potrivit asistentei virtuale de vanzare la santiere ÔÇô VICTA.ro, in domeniul analizat se lucreaza in continuare. Mai precis, doar in luna martie a acestui an vorbim despre 320 de investitii identificate si monitorizate, investitii a caror valoare depaseste 7,6 miliarde lei.

Cele mai multe investitii au fost identificate in judetele Constanta (41) si Bucuresti (23). Iata cum arata repartizarea pe harta a tuturor celor 275 de proiecte:

Ofertezi produse si servicii destinate domeniului? VICTA iti pune toate informatiile la dispozitie astfel incat poti chiar si de la biroul tau sa ofertezi eficient la santiere.