Gratuit: Promovare premium catre investitorii si proiectantii din Ungaria

Oferta limitata: Promovare premium catre investitorii si proiectantii din Ungaria. GRATUIT pentru primii 50 de producatori inscrisi pe Arhispec Ungaria.arhiHUP

Dupa lansarea lansarea portalului EpitkezesOnline – serviciu ce monitorizeaza piata constructiilor si amenajarilor din Ungaria, IBC Focus vine cu o noua solutie pentru piata maghiara. Arhispec cea mai eficienta platforma de educare si comunicare cu investitorii si proiectantii activi din piata se lanseaza si in Ungaria

Arhispec.hu va pune la dispozitie un spatiu online nelimitat unde va puteti adauga documentatii tehnice, filmulete de prezentare si multe alte tipuri de fisiere pentru a incuraja proiectantii sa va recomande produsele si pe investitori sa va ceara oferte de pret.

Arhispec.hu este si va fi intotdeauna o varianta GRATUITA de promovare pentru conturile basic si contra cost pentru conturile PLATINUM. Inscrieti-va acum si castigati un cont PLATINUM fara niciun cost pe tot parcursul anului 2015!

Creati-va aici contul firmei, adaugati minim un produs cu fotografii si documentatii tehnice si profitati automat de promotie.