FOTO: Cum este sa dormi intr-o bula transparenta sub cerul liber

Hotelul Attrap’Reves din Franta le ofera clientilor toata bucuria unui somn in mijlocul naturii si in acelasi timp ii fereste de dezavantajele noptilor afara: insecte, ploaie, animale salbatice.

Cum face asta? Designerul de proiect, Pierre Stephane Dumas, a gandit camerele sub forma de bule transparente. Acestea sunt asezate pe un postament dur astfel incat clientii sa poata sta afara si dupa ploaie, fara grija noroiului. Bulele sunt transparente in intregime sau partial si ofera locatarilor acces direct la spectacolul stelelor si al naturii.
Chiar daca sunt amplasate in natura, camerele beneficiaza de curent electric si apa curenta. Clientii pot alege intre diverse decoruri: de la romantic la rustic.
Pretul este cuprins intre 109 euro si 499 de euro pe noapte, in functie de locul in care este amplasata bula si anotimp.

Te intereseaza hotelurile si pensiunile care se construiesc in Romania? www.raportuldeinvestitii.ro iti ofera toata bucuria de a oferta la ele si in acelasi timp te fereste de dezavantajele cautarii de lucrari: sute de kilometri de condus, timp pierdut, cainii de paza de pe santiere. Cum? Intreaba-ne si iti vom raspunde
hotel invest constructie hotel constructie pensiune

hotelinvest hotel pensiune finisaje hotel

hotel invest constructie hotel constructie pensiune

Sursa