TOP Ansambluri rezidentiale in constructie in Cluj

In primele 6 luni ale anului 2019, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere Victa, au fost identificate un numar de 58 de santiere, ansambluri rezidentiale aflate in diferite faze de constructie in zona Clujului. Valoarea estimata a investitiilor depaseste 1.56 miliarde RON, iar suprafata cumulata a acestora este peste 600.000 mp.

Printre cele mai de interes lucrari se afla si:

  • Ansamblul residential Wings – situat pe str Frunzisului, se afla la sfarsitul lunii aprilie in executie la faza de structura. Proiectul prevede doua corpuri de cladire cu 114 apartamente fiecare, iar la etajele superioare vor fi penthouse-uri. Apartamentele vor fi de clasa energetica A, iar materialele folosite si tehnologiile sunt prietenoase pentru mediul inconjurator. Suprafata desfasurata a imobilului va depasi 20500 mp, iar proiectul se va dezvolta in doua faze. Imobilul este pre-certificat RoGBC (Romanian Green Building Council) ca proiect verde – Green Homes.  Apartamentele Wings se incadreaza in clasa de performanta energetica A; -Finisajele balcoanelor se realizeaza cu materiale naturale iar terasele sunt inierbate si sunt amenajate locuri de joaca; Lifturile sunt eco-eficiente reducand astfel consumul de energie electrica.
  • Pentru proiectul West City Tower, lucrarile se aflau in curs de edificare si finalizare a structurii de rezistenta la ultimul nivel, iar deja o parte din inchideri si tamplaria exterioara au fost montate.  Imobilul dispus in regim 2S+3D+P+25E+26Et va incorpora 182 de apartamente, spatii de birouri, spatii comerciale si locuri de parcare subterane. Antreprenorul general al lucrarii este Creativ Construct Tim , compania care s-a ocupat si de extinderea City Park Mall din Constanta.
  • Pe strada Anton Pann se afla in executie un ansamblu rezidential format din 2 imobile dispuse in regim P+5E+6Er, Beauciel, dezvoltat de EBS REAL ESTATE INVESTMENT. Proiectul prevede constructia unui complex care va incopora 103 apartamente cu 1,2 sau 3 camere si suprafete intre 32.68 mp si 88.04 mp si 4 spatii comerciale. La finalul lunii aprilie lucrarile erau avansate, se aplicau finisajele interioare, proiectul fiind aproape in faza de predare a lucrarii.
  • Cu o suprafata de 36000 mp si o investitie de peste 180 milioane de lei, in cartierul Marasti se afla in executie ansamblul Record Park care incorporeaza 3 imobile de locuinte colective 3S+P+7E si peste 200 de apartamente, cladiri si spatii de birouri clasa A, zone de agreement, spatii comerciale si restaurante, complex sportive si gradina. De antrepriza generala se ocupa consortiul D & C OIL si WINCON, ambele companii locale, iar la inceputul lunii iunie se lucra in paralel la toate obiectivele la partea de infrastructura. Pentru aceasta investitie se asteapta oferte pentru caramida si materiale de hidroizolatii (pentru mai multe proiecte aflate in derulare). Termenul de finalizare preconizat este februarie 2021.

De asemenea, in decursul anului curent vor fi demarate lucrarile la un numar de 35 de santiere rezidentiale, care in prezent se afla in diferite faze de obtinere a avizelor si actelor necesare. Daca vrei sa ofertezi la toate aceste santiere si nu numai, solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta de vanzare la santiere.