FOTO: Cum arata un hotel de 7 stele?

De obicei, sistemul de gradare a hotelurilor permite 5 stele, dar exista in lume niste locuri cu adevarat incredibile, niste podoabe arhitecturale cu servicii impecabile, care si-au capatat renumele de cele mai bune hoteluri din lume si care pot fi cotate cu 7 stele.

Iata cateva dintre acestea, conform Hellon Online, si cu ce te vor incanta ele daca le treci pragul:

Emiratele Arabe, Abu Dhabi

Hotelul Emiratele Arabe e in contrast cu zgarie-norii din Abu Dhabi. Odata cazat aici, te vei plimba numai cu limuzina, vei lenevi prin spa-uri luxoase, te vei plimba pe 1,3 kilometri de plaje cu un nisip de vis si vei juca tenis pe terenurile private.

Burj Al Arab, Dubai

Creat special pentru a fi cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab este al patrulea cel mai mare de pe mapamond. Inaltimea sa este de 320 de metri si are forma de corabie, fiind situat pe o insula artificiala.

De cand a fost creat, din 1994, este cel mai deosebit loc unde poti sta, in mare parte datorita plajei private Maijis Al Bahar. Mai sunt si parcuri acvatice, elicoptere la dispozitia clientilor, terenuri de tenis pe acoperisul hotelului.

Seven Stars Galleria, Milano

Milano nu este doar capitala modei, ci si gazda unui hotel de 7 stele, care ofera o priveliste catre interiorul galeriei Vittorio Emanuelle II si majordom personal. In restaurantul „La Sinfonia” vei avea parte de bucatarie specific italiana. Hotelul se afla la capatul stradutei Via Silvio Pellico si este supranumit „al noualea cer”.

Hotelui Pangu, din Beijing

Acesta este creat de faimosul arhitect C.U. Lee si este cea mai noua capodopera arhitecturala a Beijing-ului. Se afla la catema minute de Sky Courtyards si arena olimpica, complexul avand forma unui animal din zodiacul chinezesc, un dragon.

Interiorul combina traditionalul si contemporanul, fiind totul din marmura, iar peretii sunt captusiti cu tapet din matase.

Deci, tu pe care il alegi?

Sursa
Add a Comment