Echivalentul Oscarului în turism, câștigat de municipiul Târgu-Jiu! Cate pensiuni se construiesc in Targu-Jiu?

În urma unui demers ce a durat 3 ani, proiectul derulat de Asociația de Promovare GORJ și FIJET România, cu susținerea Consiliului Județean Gorj, a Primăriei Târgu-Jiu și a Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din Romania (FAPT), „Mărul de Aur” a fost câștigat de Târgu-Jiu.

marul de aur targujiu

Sursa poza
„Mărul de Aur” reprezintă o distincție ce se acordă anual de către FIJET pentru destinații care aduc o contribuție valoroasă la dezvoltarea și promovarea patrimoniului turismului internațional. Proiectul candidaturii orașului Târgu-Jiu a început în 2011, iar evaluarea finală a potențialului turistic al destinației s-a realizat în octombrie 2013, când o delegație a jurnaliștilor de turism din mai multe țări (SUA, Franța, Serbia, Spania, Canada, Italia, Slovenia, Bulgaria etc.) a vizitat Târgu-Jiu și județul Gorj, într-o acțiune organizată cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism și a autorităților locale. Decernarea „Mărului de Aur” va avea loc în perioada 10-14 octombrie 2014, la Târgu-Jiu, cu participarea Președintelui FIJET, Tijani Haddad.
3 pensiuni se construiesc acum in Targu Jiu, iar in tot judetul Gorj, IBC Focus a identificat in ultimile 3 luni 12 noi investitii in unitati de cazare. Vrei sa cunosti cine sunt investitorii si cum poti oferta dotari hoteliere la acestia?