Două manifestări tematice de succes la ROMEXPO: #BifeSim2022 și #CosmeticsBeautyHair2022

În perioada 22 – 25 septembrie, ROMEXPO a organizat două manifestări tematice: Bife – Sim Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii și Cosmetics Beauty Hair Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură. Cu acest prilej, peste 14.580 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional.

„Mulțumim companiilor care s-au alăturat celor două evenimente și au făcut tot posibilul ca edițiile de anul acesta să se desfășoare în bune condiții. Știm că majoritatea sectoarelor de activitate întâmpină dificultăți economice și logistice, noi fiind chiar una dintre cele mai afectate industrii în ultimii ani, și că participarea la târguri și expoziții implică eforturi considerabile, însă renunțarea nu este o soluție. Cu pași mici, dar serioși și siguri, putem face ca orice revedere din Centrul Expozițional să fie un real succes. Le suntem recunoscători partenerilor pentru profesionalism și sprijinul acordat în organizarea Bife Sim și Cosmetics Beauty Hair, iar vizitatorilor le transmitem că îi așteptăm la edițiile din 2023! Sau la alte evenimente din portofoliul nostru”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

#BifeSim2022 a fost despre smart networking, schimb de idei între antreprenorii din industria mobilei și oportunități de dezvoltare. Nu au lipsit reducerile considerabile, întâlnirile de business, obiectele de artă, proiectele spectaculoase de design interior și originalitatea.

111 firme renumite din Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia și Turcia, reprezentative pentru industria mobilei, amenajărilor interioare, utilajelor și echipamentelor, au participat la eveniment cu cele mai inspirate piese și o multitudine de promoții valabile pe perioada târgului.

Ediția de anul acesta a înregistrat un grad de internaționalizare de 16%.

Manifestarea a promovat latura sustenabilă a industriei și ideea de eco home decor. Pe durata celor 4 zile de târg, vizitatorii au găsit la ROMEXPO mobilă în stil clasic, modern și minimalist, echipamente, decorațiuni, accesorii și corpuri de iluminat. Toate la super preț. Zona de utilaje a fost un adevărat punct de atracție pentru antreprenorii din domeniu, dar și pentru publicul fascinat de demonstrațiile de pe perioada târgului.

În plus, aceștia au avut ocazia să participe la o serie de workshop-uri practice, gratuite, despre realizarea unui aranjament pentru decorul locuinței, elementele de bază ale unui program de arhitectură și regulile principale de proiectare. Acestea au fost dedicate atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniu.

Cu ocazia târgului, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a organizat conferința CUM SALVĂM INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ DE MOBILIER ȘI DE PRODUSE DIN LEMN, la care au participat reprezentanți ai autorităților statului, ai mediului academic, producători de mobilă, decorațiuni și accesorii, distribuitori de echipamente și utilaje.