Doar o luna pana la cel mai important eveniment pentru piata mobilei din Romania! BIFE-SIM – 19 – 23 septembrie 2015, la Romexpo

19 – 23 septembrie este perioada in care la Bucuresti se va desfasura cel mai important eveniment expozitional din sud-estul Europei dedicat sectorului mobilei – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM. Cu o luna inainte de deschiderea oficiala, evenimentul gazduit de Centrul Expoziţional Romexpo se anunta spectaculos prin calitatea si varietatea ofertei si a ideilor puse in joc – produse cu forme inedite si functii multiple, servicii complexe pre- si post-vanzare, prezentari şi concepte de marketing inovatoare si formule si compozitii de design interior ingenioase si atractive.bife-sim

BIFE-SIM – vizitatorii în centrul atenţiei

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM se anunta un eveniment echilibrat, caruia industriile autohtone de profil ii acorda o binemeritata atentie, pentru ca este deopotriva o sarbatoare si un prilej de testare a celor mai noi concepte de amenajare si produse.

Pana la aceasta data, BIFE-SIM promite sa fie platforma de lansare a noutatilor a aproximativ 300 de firme din Romania, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria.

Gazduit de sapte pavilioane expozitionale, ce totalizeaza peste 30.000 de metri patrati, BIFE-SIM 2015 este organizat conceptual in 6 saloane menite sa faciliteze accesul vizitatorilor la zonele care ii intereseaza in mod deosebit si sa le permita acestora alegeri informate si inspirate:

  • Salon Clasicamplasat in pavilioanele C1 şi C2;
  • Salon Design si Salon Confortamplasate în pavilioanele C4 şi C5;
  • Salon Bucatariiamplasat in pavilionul C3;
  • Salon Decoratiuni, Accesorii si Materialeamplasat in pavilionul C6;
  • Salon Echipamente – Masini si Utilajeamplasat în pavilionul c

Si tot pentru vizitatori, am modificat programul de vizitare în intervalul 21-23 septembrie, când îi asteptam între orele 10:00 si 19:30!… Pentru ca vizitatorii – specialisti sau nu – vor fi in centrul atentiei tuturor celor care isi doresc ca BIFE-SIM 2015 sa fie o reusita!

BIFE-SIM – 5 zile de expoziţie şi o ofertă de nota 10!

Cuvantul cheie la BIFE-SIM 2015 va fi „varietate”manifestata in forme, stiluri, funcţiuni, materiale şi idei. La BIFE-SIM veti descoperi piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esente autohtone – brad, fag, stejar sau cires s.a.m.d. – finisate cu vopsele şi lacuri ecologice – majoritatea pe baza de apa – mobilier modern pentru locuinte chic, tapiterii cu piele naturala sau stofe moderne de excelenta calitate, confectii metalice speciale – cum ar fi balustrade de inox in combinatie cu sticla, lemn sau policarbonat – produse decorative din sticlă sau piese de mobilier restaurate. Culorile moderne si finisajele complexe, unele combinand traditii si secrete de fabricatie, altele proiectand in prim plan minunile tehnicii moderne, vor fi concomitent surse de inspiraţie şi ispită pentru clientii curioşi. Si tabloul nu ar fi complet, daca generoasei oferte materiale am uita sa ii adaugam sugestiile de amenajare din partea producatorilor şi consultanta gratuita acordată de fabricanti, de tinerii arhitecti şi designeri de interior vizitatorilor!

Oferta de echipamente, materiale tehnologice si servicii asociate nu va fi nici ea mai prejos! Vizitatorii specialisti vor gasi la BIFE-SIM tehnologii de ultima generatie: centre de prelucrare numerică, agregate de aplicare a canturilor, agregate pentru taierea în pachet, masini de slefuit si calibrat, ferastraie circulare de formatizat si alte utilaje similare, accesorii moderne si materiale tehnologice cu randamente de utilizare si proprietati fizico-chimice superioare.

BIFE-SIM 2015 – detaliile esenţiale

Program de vizitare:

  • 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică): orele 10:00 – 18:00
  • 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri): orele 10:00 – 19:30
  • Preţul unui bilet de acces: 10 lei / zi.
Despre eveniment

Targul Internaţional de Mobilă, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM este cea mai importanta manifestare expozitională din Romania dedicata industriei mobilei si sectoarelor conexe si este organizat anual de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo, avand ca partener Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

La ediţia precedentă, BIFE-SIM a gazduit peste 325 de expozanti – producatori, importatori şi distribuitori de mobila, echipamente si accesorii – din România si din alte 9 tari China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia si Ucraina, si a reusit sa atraga 23.422 de vizitatori din tara si strainatate.

Mai multe informaţii despre eveniment la: www.bife-sim.ro