INEDIT: Hotel pentru gaini in Marea Britanie

Ati auzit cu siguranta de miliardari, stapani de animale, care isi lasa averile cainilor sau pisicilor sau de hoteluri de lux pentru patrupede, atunci cand stapanii lor pleaca in vacanta. Cu siguranta, insa, nu ati auzit de hotelul pentru gaini. Ei bine, exista chiar in Marea Britanie.

 

Tarcuri cu graunte, casute de plastic viu colorate, umbrele de soare si locuri de joaca speciale se gasesc la hotelul inedit destinat gainilor. Complexul apartine unor englezi care iubesc viata la tara si au o casuta intr-un sat din sud-estul Marii Britanii.

„Multa lume ne-a intrebat ce sa faca cu gainile lor cand ei se hotarasc sa plece in vacanta. Asa am inceput eu sa am grija de cateva gaini, doar ca o favoare pentru cunoscuti. Apoi mi-am dat seama ca poate fi chiar o afacere. Si uite asa ne-am ales cu o multime de oameni care ne sunau si ne rugau sa avem grija de gainile lor pe perioada cand ei plecau in vacante”, a declarat proprietarul hotelului.

Costul cazarii inaripatelor nu a fost dezvaluit de proprietara. Dar stim ce nu le lipseste pasarilor in lipsa stapanilor: varza proaspata, graunte delicioase, aer curat si o doza mare de afectiune.

Sursa
Add a Comment