DAAS România a lansat www.solutiadaas.ro

Bucureşti, 03 august 2012

Solutiadaas.ro este un proiect on line dedicat industriei Horeca, realizat de compania DAAS Romania in colaborare cu Food & Bar Magazine. “Dorim sa venim astfel mai aproape de operatorii de restaurante, baruri, cantine, fast food, spalatorii, cu oferta noastra personalizata de servicii si echipamente profesionale,” au declarat reprezentantii companiei.

Prin abonarea la newsletterul lunar Solutiadaas, toti cei interesati pot fi la curent cu promotiile lansate de catre DAAS Romania si cu informatii de ultima ora din industria echipamentelor profesionale.

De asemenea, celor care doresc sa investeasca intr-o afacere in industria Horeca, consultantii DAAS sunt pregatiti sa le ofere informatiile de care au nevoie.

Compania realizeaza de peste 18 ani proiecte la cheie in acest domeniu, fiind recomandată de clienti drept partener de incredere (Recomandarile clientilor).

Din anul 2009, maestrul bucatar Horia Virlan s-a alaturat echipei DAAS Romania in calitate de consultant in domeniul bucatariei profesionale. Astfel, clientii DAAS pot beneficia, la cerere, de consultanta sau training de specialitate in bucataria profesionala, oferite de expertul DAAS.

DAAS activeaza pe piata din Romania din 1993. De-a lungul timpului, DAAS s-a remarcat prin realizarea de proiecte complete în domeniul bucătăriilor, barurilor și spălătoriilor profesionale, pe de o parte, și în industria instalațiilor de refrigerare și rafturilor destinate marilor rețele din retailul modern și tradițional. DAAS acoperă în prezent teritoriul României cu cinci birouri în Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Iaşi şi prin reprezentanţi de vânzări şi service în Craiova, Timișoara, Braşov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare. In București și Constanța, birourile sunt completate de magazine de prezentare și vânzare.
Add a Comment