DAAS a inregistrat o crestere a afacerilor de 47% in semestrul I

DAAS Romania, unul dintre principalii furnizori de servicii si echipamente pentru industriile retail si HoReCa a inregistrat afaceri de 38,6 milioane lei (8,8 milioane euro) in primul semestru al acestui an, in crestere cu 47% fata de aceeasi perioada din 2011. Anul trecut, la finalul primului semestru, DAAS inregistra vanzari totale de circa 6 milioane euro.
ÔÇťCresterea e sustinuta in continuare de proiectele din retail, pe fondul dezvoltarii pietei in 2012 si de majorarea cotei noastre de piata pe acest segment de la 32 la 34 de procenteÔÇŁ, spune Daniel Mocanu, director general si actionar majoritar DAAS.

Compania a furnizat in aceasta perioada echipamente pentru magazine noi sau unitati remodelate din cadrul retelelelor Billa, Mega Image, Cora, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, iar pentru industria HoReCa are finalizate si in desfasurare bucatarii, baruri, spalatorii pentru o serie de obiective din Bucuresti si din tara, printre care: Hotel Doubletree by Hilton Oradea, Hotel Europa Royale Bucuresti, Complex Vila 23 Snagov, Fabrica Spring Time, restaurantele Pizza Hut si DominoÔÇÖs, remodelari Lukoil, o serie de restaurante din Palas Mall Iasi, Hotel Oltul Baile Tusnad, Hotel Prezident Olanesti.

ÔÇťTinand cont de rezultatele din S1 si de informatiile care vizeaza activitatea noastra pentru S2, suntem increzatori ca vom atinge tinta de 25 milioane euro pe care ne-am stabilit-o pentru anul acestaÔÇŁ, adauga Mocanu.

DAAS si-a dezvoltat incepand cu anul 2007 propriul sistem de monitorizare al instalatiilor frigorifice din magazinele de retail, oferind in prezent clientilor monitorizare in regim non stop.

Compania activeaza pe piata din Romania din 1993. De-a lungul timpului, DAAS s-a remarcat prin realizarea de proiecte in domeniul bucatariilor, barurilor si spalatoriilor profesionale, pe de o parte, si al proiectelor complete in domeniul instalatiilor de refrigerare si rafturilor destinate marilor retele din retailul modern si traditional.
DAAS are in prezent cinci birouri in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Iasi si prin reprezentanti de vanzari si service in Craiova, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare. In Bucuresti si Constanta, birourile sunt completate de magazine de prezentare si vanzare.

Sursa
Add a Comment