Cuminte sau inspirat? Alege neconventionalul in HoReCa: placi 3D din beton fin fabricate in Romania

Peretii dati cu lavabila si fatadele finisate cu tencuiala decorativa sunt optiunea „cuminte” atunci cand vine vorba de lucrari de amenajare interioara si exterioara. Insa, in domeniul HoReCa, unde solutiile originale de amenajare castiga teren in fata celor conventionale, placarea peretilor interiori si exteriori cu o solutie arhitecturala moderna este optiunea inspirata. Asadar, cand esti in dilema vizavi de decorarea peretilor, merita sa iei in considerare si solutia placilor tridimensionale din beton fin.

Placile 3D pentru pereti si fatade au capacitatea de a transforma spatiile in care sunt montate in spatii vii, colorate. In plus, sunt foarte usor de personalizat pentru a se potrivi in orice spatiu, oricand si oriunde. Oriunde… unde este nevoie de eleganta si bun gust, pornind de la hoteluri, restaurante, spa-uri si pana la cladiri de birouri sau case.

Poti sti exact cum va arata peretele inainte de aplicarea placilor!

3D Stone Ornament ofera  TEXTURI PENTRU MAPARE, care sunt de foarte mare ajutor pentru designeri si arhitecti: acestia pot imbraca peretii si incaperile cu diferite modele de placi 3D, pentru a le arata concret clientilor cum va arata la final peretele decorat.

Avantajele utilizarii placilor 3D din beton fin:

  • Pot fi utilizate atat pentru placari interioare cat si pentru placari exterioare
  • Grosimea mica (1-2 cm) permite montarea usoara pe orice suprafata (zidarie, tencuiala, gips-carton)
  • Ideale pentru orice spatiu (camera, baie, bucatarie, hol)
  • Confera volum si un aspect vizual deosebit
  • Fiind din beton pot fi finisate in diferite culori, iar daca se aplica vopseluri metalice, suprafata peretilor devine si mai interesanta

3D STONE ORNAMENT SRL este prima firma de pe piata din Romania care produce placi ornamentale 3D din beton. Mai multe detalii gasesti pe ornamente3d.com sau pe pagina de Facebook 3D Stone Ornament.

Doresti o oferta de pret pentru acest produs neconventional si original? Competeaza formularul de mai jos: