Cum vara e in toi, VOVI Prod Prest va ofera o gama larga de piscine!

Livram si montam o gama larga de piscine supraterane, semiingropate si ingropate, de la piscine pentru copii sau familiale sau rezidentiale/spa, pana la piscine olimpice sau pentru parcuri acvatice sau chiar pentru utilizari speciale(colectare si/sau tratarea apei, iazuri pentru pesti etc). Toate tipurile de piscine sunt fabricate din materiale de calitate, garantate.


Forme standard disponibile: piscine dreptunghiulare, rotunde, ovale, sau cu forma cifrei 8. Va punem la dispozitie toate tipurile de bazin: din liner, din polipropilena, ceramice. La comanda putem proiecta si realiza orice tip de piscina, cu orice forma.


Toate piscinele sunt prevazute cu set complet de accesorii si sisteme de filtrare de calitate superioara pentru apa intotdeauna limpede, ce nu necesita schimbarea periodica.

Va oferim toata gama de echipamente pentru agrement, componente, accesorii, jocuri pentru piscine, substante chimice pentru intretinere. Livram consumabile pentru intretinerea piscinelor – substante pentru purificarea apei (clorinare sau oxigen activ), anticalcar, antialge, pentru curatarea filtrelor.

Proiectam si fabricam terase si garduri de protectie pentru piscine, structuri pentru acoperire piscine, vitrate sau cu invelitoare din policarbonat. Oferim consultanta pentru alegere solutii si echipamente, pentru orice proiect in domeniu. Asiguram proiectare, montaj, service, intretinere.

Va rugam sa luati legatura cu noi pentru oferta Dumneavoastra personalizata si pentru informatii suplimentare.

VOVI Prod Prest SRL
Tel/fax: 0268-257437
Mobil: 0744-530163
Web: http://www.vovi.aaz.ro/
4 Comments

Add a Comment