Cum va inlocui munca personalului hotelier robotul majordom

Cu totii suntem constienti de faptul ca tehnologia evolueaza intr-un ritm uimitor si de-a lungul anilor au aparut sute de mașinării care le simplifica viata oamenilor atat in spatiul privat, cat si in cel public.

Compania Savioke da nastere unui robot care va usura munca celor din regimurile hoteliere. Numele produsului este SaviOne si este asa-zisul ”robot majordom”.

robotSe asteapta ca robotul majordom sa fie folosit in cat mai multe hoteluri din intreaga lume. Primul hotel care a apelat la acest serviciu este Aloft.

Trebuie mentionat, insa, ca masinaria minune nu reprezinta o noutate absoluta fiind similar cu dispozitivele folosite în spitale. SaviOne ar putea fi considerat o ruda mai indepartata a lui R2-D2 din Star Wars si este suficient de inteligent pentru a naviga pe holurile unui hotel si sa controleze liftul.

Masinaria nu este deloc greu de folosit, clinetii utilizand metode usoare de beneficiere a servicilor acestuia. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa introduca numarul camerei, iar atunci cand robotul se va afla în fata usii, cu comanda dorita, va suna pe linia telefonica si isi va anunta sosirea.

Tu ai incerca sa eficientizezi munca angajatilor tai? Sau sa fii primul care da startul unui concept inovativ pentru piata hoteliera din Romania?

Noi iti oferim oportunitatea aceasta chiar azi Hotel Invest.