Cum poti oferta intr-o singura zi cat altii intr-un an?

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzari la santiere – VICTA┬á am identificat in primele 3 luni ale anului 567 de proiecte din domeniul Hotel & Relaxare la care au fost specificate nu mai putin de 32.910 bucati de cabine si cazi de dus. Astfel, doar intr-o singura zi un agent de vanzari putea oferta pana la 365 cazi si cabine de dus in domeniu.

Conform aceleiasi surse, cele mai specificate braduri in caietele de sarcini sunt Kerafina si Serel, care reprezinta cate 25% din piata din domeniu, urmate de producatorii Martplast, Roca, Itechnik si Dalet, cu 12,5% din piata.

Analiza realizata in primele 3 luni ale anului evidentiaza un interes crescut pentru constructiile hoteliere de pe litoral, judetul Constanta fiind cel care se claseaza pe primul loc cu un numar de 57 de proiecte cu specific de cazare si relaxare, urmat de judetul Bihor cu un numar de 40 de santiere dar si judetul Brasov cu 34 de proiecte anuntate.

In diverse faze ale procesului de autorizare sau constructie, proiectele din domeniul hotelier reprezinta oportunitati reale de vanzari pentru producatorii si furnizorii de obiecte sanitare din Romania.

Vrei sa cresti intr-o zi cat altii intr-un an?

Testeaza acum abilitatile analitice ale asistentei virtuale de vanzari la santiere ÔÇô VICTA! Solicita acum un DEMO GRATUIT!