12 branduri HoReCa in topul celor mai etice companii din lume

Lista celor mai etice companii din lume in 2018, realizata de Institutul Ethisphere, cuprinde 12 branduri HoReCa recunoscute pentru standardele si practicile etice pe care le abordeaza in afacerile lor. In total, lista cuprinde 135 de companii din toata lumea, specializate in 57 de industrii diferite.

Cele 12 branduri HoReca prezente in lista sunt:

  • Hilton, Marriott International, Rezidor Hotel Group si Wyndham Worldwide – industria ospitalitatii
  • Grupo Bimbo, illy, Ingredion, Kellogg’s, Mars incorporated, Pepsico – industria alimentelor si bauturilor
  • Starbucks – brand din industria localurilor specializate
  • Royal Carribbean Cruises LTD – brand din industria de recreere si timp liber

“In ultimii 12 ani, am vazut in mod repetat ca acele companii care se focuseaza pe transparenta si autenticitate sunt recompensate cu increderea angajatilor, a clientilor si a investitorilor. In timp ce titlurile negative ar putea atrage atentia, companiile care respecta legea si opereaza cu decenta si fair play vor reusi intotdeauna pe termen lung. Felicitari tuturor companiilor care au intrat in lista din 2018”, a declarat Timothy Erblich, CEO Ethisphere.

Scorurile dupa care se stabileste prezenta in lista iau in considerare 5 categorii principale: programe de etica si compliance (35%), responsabilitate sociala corporativa (20%), cultura eticii (20%), guvernanta corporativa (15%) si leadership, inovatie si reputatie (10%).

Lista completa a companiilor distinse cu titlul „Cea Mai Etica Companie din lume in 2018” se poate vizualiza AICI.

Vrei sa afli ce branduri hoteliere mari investesc in noi unitati de cazare in Romania? Solicita un demo gratuit pe www.victa.ro!

Sursa articol: horeca.ro