Cum arata primul hotel de 7 stele pentru animale de companie?

Dacă aveţi un animal de companie de care nu vreţi să vă desparţiţi nici în concediu, îl puteţi lua în Dubai. Urban Tails Dubai este primul resort de 7 stele, pentru animalele de companie, un hotel în care pisica sau câinele dumeavostră va fi tratat la fel cum sunt trataţi oamenii. Sau chiar mai bine.

Hotelul Urban Tails e catalogat drept cea mai luxoasă destinaţie din lume pentru patrupezi. Hotelul oferă 70 de apartamente pentru căţei şi 40 pentru pisici, promiţând să îi îngrijească perfect, cât timp stăpânii lor sunt plecaţi, potrivit marcadelux.ro.

Camerele pentru căţei sunt dotate cu televizor cu ecran plat, unde aceştia pot urmări imagini care le aduc aminte de casă.
Hotelul cuprinde săli de sport, o piscină şi limuzine pentru căţei şi pisici.Sunt amplasate camere de filmat în întreg hotelul, iar stăpânii se pot loga oricând să vadă cât de bine sunt tratate animăluţele lor.

Preţurile la Urban Tails pornesc de la 31 de dolari pe noapte pentru un apartament standard, ajungând la 105 de dolari pe noapte pentru apartamentul regal, care vine la pachet cu un majordom personal şi o limuzină disponibilă non stop.

Sursa
Add a Comment