Cum arată cea mai spectaculoasă stațiune din zona mediteraneană?

În această vară, hotelierul Paddy McKillen deschide Riviera Maybourne, stațiune sculptată în fața stâncoasă a Coastei de Azur și concepută pentru a-și maximiza priveliștile panoramice asupra Mării Mediterane.

maybourneriviera.com

Fiecare cameră din Riviera Maybourne are vedere mediteraneană. Resortul și piscina infinity – echilibrată pe coloane subțiri la marginea unei stânci – se ridică din stânci la o mie de metri deasupra mării, lângă granița franceză cu Italia, între Monaco și Menton. Cele 46 de camere și 23 de apartamente sunt concepute pentru a maximiza priveliștile.

„Arhitectura modernistă izbitoare din Riviera Maybourne iese din peninsula stâncoasă din Roquebrune-Cap-Martin. Priveliștile spectaculoase asupra acoperișurilor calde de teracotă, plantațiilor de măslini și citrice, extinzându-se spre orizontul azuriu. Un hotel adânc înrădăcinat la locul său, inspirat de bogata cultură din Roquebrune-Cap-Martin”, descrie compania.

Deși anul trecut a fost tumultuos pentru hotelurile și stațiunile de top din Europa, mulți au profitat de pandemie pentru a realiza upgrade-urile și extinderi. Planul pentru constuirea noii stațiuni a fost accelerat, terminând construcția Riviera Maybourne cu un an mai devreme decât termenul inițial.

Surse: maybourneriviera.com; wsj.com