Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest intră în etapa finală de amenajare

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, proiect dezvoltat de Niro Investment Group, intră în etapa finală de amenajare. Camera prototip a hotelului a fost finalizată și oferă în premieră o imagine asupra stilului exclusivist, confortului și dotărilor caracteristice brandului internațional de lux Corinthia.

“Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest este un proiect unic, de reinterpretare a luxului, prin care o clădire istorică este readusă la viață, ridicând-o la standardele Corinthia de confort, excelență și eleganță. Fiecare detaliu al apartamentului prototip a fost minuțios gândit și implementat pentru a oferi o reprezentare cât mai fidelă a stilului, confortului și dotărilor pe care dorim să le aplicăm ulterior întregului hotel, asigurându-ne totodată că sunt întrunite toate criteriile de excelență specifice brandului internațional de lux Corinthia”, a spus Jean Pierre Mifsud, General Manager, Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest.

„Camera protoptip” are o suprafață de 120mp și este, în fapt, un apartament de lux ce include un dormitor spațios cu dressing și baie, dinning room, living room și o zona pentru birou. Amplasat pe colț, la intersecția Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei, apartamentul oferă o priveliște spectaculoasă asupra centrului vechi al capitalei. Apartamentul a fost  proiectat, mobilat și finisat conform standardelor Corinthia în materie de lux, confort și funcționalitate.

În ultimile 12 luni au fost monitorizate 175 proiecte și santiere de tip HoReCa în București. Vrei să ofertezi la astfel de proiecte care se construiesc acum? Apelează la singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere, VICTA.ro!

Sursă: bizlawyer.ro