Constanța: Primăria Navodari reabilitează toate locurile de joacă din oraș

Locurile de joacă pentru copii sunt extrem de importante în fiecare oraş, astfel că administraţiile publice locale fac tot posibilul ca acestea să se ridice la cele mai înalte standarde.

Acest lucru se întâmplă şi în oraşul Năvodari, acolo unde primarul Florin Chelaru a ţinut cont de sesizările făcute de localnici şi a trecut la treabă. Chelaru a mărturisit că mai mulţi părinţi şi bunici s-au plâns de faptul că cei mici nu au unde să se joace, iar locurile de joacă sunt dezafectate.

Astfel, edilul a transmis faptul că Primăria Năvodari a luat atitudine şi toate locurile de joacă din Năvodari vor fi verificate şi modernizate.

„Am fost astăzi (n.r. luni) pe teren, alături de colegi din Primărie, pentru a stabili cum putem reabilita în cel mai scurt timp locurile de joacă din oraș.

Locurile de joacă în România

Un nou loc de joacă se construiește în România în fiecare zi, în condițiile în care majoritatea proiectelor sunt noi (360), dintr-un total de 628 de șantiere și proiecte ce reprezintă și construirea de spații destinate copiilor, arată o analiză a companiei IBC Focus.

Timiș (35), Cluj (33) și Sibiu (28) sunt județele în care se construiesc cele mai multe locuri de joacă. Cu 27 de locuri de joacă, Bucureștiul este urmat de județele Bihor (cu 26 de locuri de joacă noi) și Constanța (25 locuri de joacă).

Surse: start-up.ro și cugetliber.ro

Vrei să ofertezi la astfel de proiecte care se construiesc acum? Apelează la singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere, VICTA.ro!