Constanța: 5 investiții mari în construcție pentru viitorii turiști

Sezonul estival este în plină desfășurare, iar investitorii s-au asigurat că nu sunt prinși nepregătiți. Drept urmare, județele aflate pe litoralul românesc (Constanța și Tulcea) reușesc să adune un număr considerabil de proiecte în primele cinci luni ale anului, majoritatea fiind investiții în unități de cazare.

Iată cum arată distribuția pe hartă a proiectelor de acest tip monitorizate cu ajutorul VICTA în primele 5 luni ale anului:

Printre cele peste 100 de proiecte monitorizate în județul Constanța se regăsesc și investiții precum:

  • Aparthotel cu 27 apartamente – Good Mood Residence – Proiectul Good Mood Residence este un ansamblu de locuințe desfășurat pe 8 nivele ce pune la dispoziție un număr de 27 de apartamente, cu 2/3/4 camere cu suprafețe cuprinse între 45 – 105 mp utili.
  • Hotel și spații comerciale P+9E , 113 apartamente – Grand Tower – proiectul prevede construirea unui imobil cu șapte etaje în zona Mamaia Nord. Vor fi realizate 113 apartamente cu suprafața utilă mai mică de 100 de metri pătrați. Aproape 1.500 de metri pătrați de spațiu verde va fi amenajat de constructor.
  • Hotel de 3 stele – proiectul prevede realizarea unui hotel care să deservească serviciilor turistice și balneoclimatice din Eforie Sud.
  • Imobil de locuințe colective, spa și restaurant – proiectul va avea în final 7 etaje pentru hotel, locuințe colective, spa, un restaurant la parter, dar și locuri de parcare dedicate.
  • Hotel 5 stele – investiția se va bucura de 9 etaje cu o terasă circulabilă peste ultimul etaj și funcțiuni mixte: locuire, spații comerciale, spații multifuncționale sau alimentație publică.

Vrei să descoperi ce materiale și servicii sunt necesare pentru aceste proiecte? Solicită un demo GRATUIT la VICTA!