Constanța: 189 de proiecte HoReCa anunțate în primele 6 luni ale anului

În primele 6 luni ale anului, pe segmentul Hotel & Relaxare continuă să domine județul Constanța cu 189 de proiecte identificate. Locul 2 revine județului Bihor cu 125 de investiții monitorizate, iar pe locul 3 regăsim județul Cluj cu 117 investiții monitorizate. Cele mai puține investiții au fost identificate în județele Călărași (9), Ialomița (11) și Brăila (13). 

Iată cum arată distribuirea pe hartă a acestor investiții:

Peste 1,8 mil mp investiții de tip Hotel & Relaxare în București 

Prima jumătate din 2019 a adus peste 1,83 mil mp de investiții în domeniul Hotel & Relaxare pentru Capitala țării. Locul 2 revine județului Timiș cu 1,13 mil mp de investiții monitorizate, în timp ce pe locul 3 regăsim județul Constanța cu peste 973 mii mp de proiecte dezvoltate pe segmentul analizat. 

Trecând însă în registru și proiectele de referință ale începutului de an, trebuie să menționăm Hotelul cu 51 de camere dezvoltat în județul Timiș cu o valoare estimată de peste 18 mil RON și Hotelul cu sală de conferințe și centru spa din județul Mureș cu o valoare estimată de peste 11 mil RON si o suprafață de aproximativ 7000 mp. Un alt proiect de anvergură este consolidarea și modernizarea Stadionului Giulești cu o valoare de peste 98 mil RON, alături de Hotelul Leul de Aur din Alba cu un buget de aproximativ 6 mil RON și Hotel Ibis Styles din Ilfov cu un buget de peste 8 mil RON.