CNI va preda 248 de investitii in valoare de peste 312 milioane de euro pana in 2020

In cadrul Programului National de Constructii de Interes Public sau Social, Compania Nationala de Investitii are in implementare in acest moment 248 de investitii in valoare de 312 milioane de euro, care urmeaza sa fie predate, etapizat, pana in anul 2020.

Majoritatea investitiilor cuprinse aici reprezinta constructii culturale, in timp ce, la polul opus regasim doar 3 investitii in institutii de invatamant superior de stat, 5 investitii in unitati sanitare si 4 investitii in complexuri sportive. Cele mai multe investitii – 129 la numar – vor fi asezaminte culturale, urmate de alte 57 de investitii in sali de sport (precum sala de 5.000 de locuri din Oradea – jud. Bihor, sala de sport din incinta Clubului Dinamo – Bucuresti, sala de sport a Clubului Sportiv Scolar din Petrosani – jud. Hunedoara, sala de sport multifunctionala cu 3.000 de locuri din Slatina – jud. Olt).

CNI mai are in achizitie sau in curs de promovare proiecte majore precum stadioanele pentru Campionatul European de Fotbal 2020, Cazinoul din Constanta sau construirea a 30 de camine studentesti in 14 orase centre universitare.

In perioada 2001 – 2018, CNI a finalizat si predat catre beneficiari peste 1750 de obiective de investitii, 25 dintre acestea fiind predate in acest an.

Sursa articol: capital.ro

Doresti mai multe detalii despre aceste investitii? Completeaza acest formular pentru un demo gratuit!