Cerere de BCA pentru un nou complex turistic viniviticol din județul Alba

Beneficiarul complexului turistic viniviticol D+P+1E cu 13 camere de cazare din județul Alba este interesat de oferte pentru BCA. Proiectul se întinde pe o suprafață de 2578 mp, iar valoarea investiției depășește 6 milioane RON.

De asemenea, potrivit datelor furnizate cu ajutorul singurei asistente de vînzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 30 de zile au fost monitorizate 570 de proiecte din domeniul Hotel și Relaxare. Suprafața șantierelor depășește 3,1 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 12.33 miliarde RON. Din totalul proietelor, 262 investiții sunt unități de cazare (hotel, pensiune, hostel, vilă turistică).

În topul județelor cu cele mai multe proiecte din domeniul Hotel și Relaxare se află Constanța, cu un total de 48 investiții în ultima lună. Următoarele poziții sunt ocupate de București (35 proiecte), Brașov (32 proiecte), Timiș (30 proiecte) și Cluj (29 proiecte).

Iată cum arată distribuția șantierelor pe județe:

Doriți să aveți acces la proiecte și șantiere de interes? Solicitați un demo gratuit VICTA.ro și veți primi 10 șantiere pe care le puteți oferta!