Cate Centre de Relaxare & Spa au fost anuntate in 2018?

In anul 2018 cu ajutorul singurei asistente de vanzari la santierele din Romania, VICTA, am identificat un numar total de 97 de centre de tip Relaxare & Spa cu o valoare estimata de 1.304.622 Ron. Numarul de proiecte s-a triplat in anul 2018 in comparatie cu anul 2017 cand au fost doar 35 de proiecte de tip Centru de Relaxare & Spa.

Top 3 zone in care s-au desfasurat aceste proiecte: pe locul I se afla zona de Centru, cu 24 de investitii, urmata de Bucuresti cu 19 proiecte, iar in Nord ÔÇô Est au fost identificate 16 proiecte.

Mai mult de jumatate din aceste investitii sunt in faza de autorizare iar un sfert din ele reprezinta investitii in lucru, asa cum ne arata si graficul de mai jos:

 

Informatiile de mai sus impreuna cu accesul la platforma de santiere, care contine datele de contact si detalii despre aceste investitii reprezinta o oportunitate imensa pentru furnizorii de echipamente si accesorii SPA & Welness de a oferta si contracta noi oportunitati de vanzare, deoarece doar 5 proiecte din cele 97 investitii au fost finalizate in anul 2018.

Vrei sa ofertezi la aceste proiecte? Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA pe www.victa.ro.