Camping de 1500mp cu bungalow si casuta isi cauta antreprenor

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Bistrita Nasaud urmeaza sa se construiasca un camping pe un teren de 1500 mp, pentru care se asteapta oferte de servicii de antrepriza generala.

Investitia cuprinde: un corp P+1E cu destinatia de bungalow cu 6 spatii de cazare, un corp P cu destinatia de casuta cazare si un corp P cu destinatia de spatii anexe cu spatiu comercial. De asemenea, se vor realiza spatii de campare cort si rulote, teren de badaminton, zona pentru tenis de masa, loc de joaca pentru copii.

Potrivit asistentei de vanzare la santiere – VICTA, proiectul in valoare de peste 850 mii lei, se va construi pe o suprafata desfasurata de 458 mp, iar sistemul constructiv va fi din fundatii continue din beton, peretii din zidarie de caramida si din lemn, acoperis tip sarpanta si invelitoare din tigla ceramica Tondach.

Tu poti sa fii primul care oferteaza la acest santier! Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.