BARRIER – ferestre deschise spre tehnologii de viitor

Ce se ascunde în spatele numelui unuia dintre cele mai puternice branduri de ferestre termoizolante?

Creatorii acestui brand l-au numit BARRIER – fiindcă funcționează ca o  barieră în calea zgomotelor, a căldurii excesive, a luminii, o barieră termică, fonică, barieră împotriva intemperiilor și chiar a efracției.

BARRIER oferă un pachet complet de tâmplărie termoizolantă de înaltă calitate. Ferestrele Barrier sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajați, fiind renumite atât în România, cât și în  partea de est a Europei. Aici se realizează produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbate și cele la unghi, obloane și uși.

Alege tâmplărie termoizolantă din PVC de la liderul zonei de est a României!

Liderul zonei de est a României în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, Barrier, vizează continuarea proiectului de extindere a gamei de produse și servicii la 360 grade. Pentru realizarea planurilor propuse, compania investește în  permanență în tehnologia necesară și pentru îmbunătățirea calității, cât și în instruirea personalului.

Parc industrial nou, imagine nouă

Se spune ca nu haina îl face pe om si poate fi adevarat. Nici sediile nu fac, de la sine industria, dar dacă vezi, în zona Sarata – Bacău, bijuteria de sediu industrial pe care scrie, mare, BARRIER, nu ai cum să spui că înăuntru nu se face productie de înaltă clasă.

Hala de tâmplarie prezintă în componența sa șapte linii automatizate și cel mai modern stand de montaj din țară, plus singura instalație de optimizare. Barrier livreaza, zilnic, de la 700 până la 1.000 de ferestre.

Barrier® este un brand puternic, sub umbrela căruia veți găsi numai produse de înaltă calitate, concepute cu ajutorul tehnologiilor de ultima oră și a celor mai bune materiale. Profesioniștii noștri sunt mereu atenţi la nevoile reale ale clienților, pentru a vă putea propune soluții capabile să satisfacă orice nivel de exigenţă. Devine astfel firesc ca atunci când vine vorba de ferestre de calitate, primul cuvânt care vă vine în minte, să fie Barrier.

Veți găsi în Barrier®  un partener de încredere, ce vă va fi alături pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a noilor ferestre și uși. Satisfacţia oferită de produsele de calitate care își găsesc locul integrându-se perfect în locuinţele românilor este de neegalat.

Solicită o ofertă de preț a ferestrelor termoizolante marca Barrier! 

Pentru aceasta suntem mereu pregătiți să inovăm, să contribuim activ, să ne asumăm responsabilităţi și proiecte pe care le ducem întotdeauna la bun sfârșit cu onestitate, încredere și oferind soluții personalizate, simple și fabile pentru orice tip de locuință.

De calitatea produselor Barrier®  se bucură deja mii de români. Ne dorim ca, în viitor, numărul acestora să crească. De aceea, relația cu partenerii și clienții noștri este foarte importantă pentru noi. Veţi vedea că exigenţa cu care tratăm fiecare proiect în parte vine din dorinţa de a face totul pentru liniștea și confortul dumneavoastră!

În efortul de a asigura cel mai înalt grad de confort posibil, ne bazăm pe un aliat puternic, cu o experiență de peste 50 de ani în producerea profilelor de calitate și care se adaptează perfect cerinţelor clienţilor noștri: sistemele de profile Rehau. Alături de profile, calitatea superioară a ferestrelor Barrier este desăvârșită prin folosirea celor mai bune materiale: sticlă Saint Gobain, folii de decor, feronerie Roto și o gama variata de accesorii. Specialiștii Barrier, mereu pregătiţi să lucreze cu materiale noi și tehnici inovatoare, beneficiază de traininguri periodice care le asigură cunoștinte avansate despre ce înseamnă ferestre de calitate și cât de importantă este funcţionarea impecabilă a acestora.