Analiză: Câte proiecte au avut necesar de piscine în 2021?

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2021 au fost identificate 191 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare la care se estimează necesar de piscine. Acestea ocupă o suprafață de 2,57 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 11,61 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Constanța (19 proiecte), Timiș (14 proiecte) și București (12 proiecte). Iată cum se preizntă situația pentru fiecare județ:

SEGMENTAREA PROIECTELOR PE SUBDOMENII

Cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de piscine sunt de tip Agrement (ștrand, piscină, locuri de joacă). De asemenea, au fost identificate și 35 proiecte de tip Agrement (sală sport, club, carting, distracție), 47 Food & Drinks, 75 unități de cazare, 26 centre de relaxarem 8 proiecte din categoria Entertainment și 4 Expoziții și Conferințe.

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE CU NECESAR DE PISCINE?

Mai mult de 50% dintre proiectele analizate au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 97 investiții private, 51 publice și 43 cu finanțare public-privată.

HOTEL & RELAXARE: PE CE ȘANTIERE SE LUCREAZĂ?
  • Aqualand S+P+1E și centru de recuperare fizioterapie P+3E – FAZA I , Timiș
  • Hotel S+P+10E, 99 camere, studio sport cu sală de evenimente, 100 locuri și sală de sport, Brașov
  • Ansamblu funcțiuni mixte: spații wellness cu sală de sport, loc de joacă, spa-uri, 2 piscine, 14 imobile de locuințe colective cu 1167 apartamente, clădire birouri, 1 centru comunitar cu strip mall, grădiniță, imobil parking și spălătorie – Greenfield, București