Alpolic de la Aluprime Façade Systems – soluția perfectă pentru placările exterioare

Compania Aluprime Façade Systems a intrat anul acesta pe piaţa autohtonă ca unic distribuitor al mărcii Alpolic, deţinută de concernul Mitsubishi Plastics din Japonia. Panourile compozite din aluminiu marca Alpolic sunt produse premium destinate în principal pentru placări exterioare.

Cea mai importantă particularitate a produselor Alpolic este reprezentată de faptul că acestea sunt acoperite cu vopsea din fluorocarbon Lumiflon, considerată una dintre cele mai durabile din lume pentru placările exterioare, procedeul de acoperire în trei straturi fiind unic pe plan mondial. O altă caracteristică este faptul că suprafeţele produsului Alpolic sunt perfect plane și au un grad superior de rezistenţă la incendiu. Sortimentele sunt disponibile în patru game de culori, respectiv solide, metalice, prismatice/strălucitoare și NaturArt. Compania intenţionează să lanseze o nouă colecţie de tip Anodizing.

alpolic-alurpime

Dintre gamele pe care Aluprime Façade Systems le pune la dispoziţia beneficiarilor autohtoni (Alpolic A2, Alpolic FR, Alpolic TCM, Alpolic SCM, Alpolic ZCM, Alpolic FR LT și A-Look), cele mai numeroase comenzi au vizat modelele din categoria Alpolic FR, cu rezistenţă la foc. Reprezentanţii companiei estimează că va urma o creștere a cererii acestora, având în vedere că încep să se respecte în mod susţinut toate standardele și normele de protecţie la foc. Deocamdată, pentru această gamă, compania este în discuţii cu mai mulţi dezvoltatori si investitori.

„În prezent, reprezentanţii Aluprime Façade Systems elaborează un studiu de piaţă referitor la situaţia segmentului propriu de activitate autohton. De asemenea, avem negocieri cu două companii importante pentru a putea asigura și montaj beneficiarilor, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum, deși au mai fost și alţi distribuitori pe piaţă românească ai mărcii Alpolic, lansată de Mitsubishi în anul 1971. Merită reţinut și faptul că am îmbunătăţit și termenele de livrare, deoarece Mitsubishi a deschis recent o fabrică în orașul german Wiesbaden. De asemenea, vom stabili și alte direcţii de dezvoltare în viitorul apropiat” – Roman Munteanu, manager în cadrul Aluprime Façade Systems