Alexandrion Group vrea sa dezvolte un lant de zece hoteluri in Romania

Alexandrion Group a preluat, anul trecut, hotelul New Montana din Sinaia, un prim pas în dezvoltarea, pe termen lung, a unui lanț de zece hoteluri în România, a declarat, pentru revista Trends HRB, președintele Alexandrion Group, Nawaf Salameh.

New Montana va trece printr-un amplu proces de modernizare, derulat pe parcursul a trei ani, cu scopul de a transforma hotelul într-o referință pentru turismul montan românesc.

Hotelul va avea noi puncte de atracție. Astfel, la începutul lunii martie va fi deschis un club de noapte cu o capacitate de 100 de persoane, unde se va cânta muzică live.

Totodată, centrul spa al New Montana, a cărui principală atracție este bazinul semiolimpic de înot, va fi extins și modernizat.

Partea de gastronomie a hotelului este coordonată, de la sfârșitul anului trecut, de chef Marco Magri, care a lucrat anterior la Athenée Palace Hilton.

Alexandrion Group intenționează să deschidă, anul acesta, un nou restaurant cu preparate gourmet în cadrul hotelului, care se va numi Après Ski și ai cărui clienți vor fi în proporție de 90% din afara hotelului. Pe viitor, dezvoltarea New Montana vizează și deschiderea, la ultimul etaj, a unui sky bar cu restaurant.

Modernizarea hotelului va permite și crearea unei zone denumită ”single malt library”, un spațiu elegant unde vor fi puse în evidență single malturile și vinarsurile din portofoliul Alexandrion și vor fi oferite informații despre acestea.

Doresti sa ofertezi la hoteluri aflate in constructie si renovare? Acceseaza www.victa.ro – asistenta virtuala de vanzari la santiere.