Alege cea mai rezistenta mocheta pentru afacerea ta!

Atentia la detalii este esentiala in amenajarea spatiilor HoReCa, fie ca e vorba de zugraveala, decoratiuni interioare, mobilier sau acoperirea pardoselilor. Un alt aspect important este si rezistenta la uzura si la trafic mediu spre intens, avand in vedere ca restaurantele, hotelurile, holurile sau salile de conferinta sunt spatii cu flux destul de mare de persoane.

Tocmai din acest motiv, mocheta de poliamida poate fi o alegere excelenta pentru acoperirea pardoselilor din spatiile HoReCa. Cunoscuta pentru durabilitatea sa, aceasta poate fi folosita in orice spatiu (cu exceptia bailor), iar unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de mocheta este faptul ca fibrele din care este fabricata pot rezista la o uzura foarte mare, clasa acesteia fiind 33.

mocheta-hoteliera-din-poliamida-colectia-zen-design-barock

Acest lucru se datoreaza firelor de poliamida care isi pastreaza forma mai mult decat alte tipuri de fibre si care face ca utilizarea mochetei sa fie practica mai ales în zonele in care există un trafic mare si dorim si un confort sporit. Ca rezultat, aceasta mocheta de poliamida va arata ca noua pentru mai multi ani decat alte mochete.

Destinatii in care mocheta Zen Design Barock oferita de Eurocrazy Consulting si-a dovedit rezistenta:

  • Hoteluri
  • Pensiuni
  • Restaurante
  • Spatii office
  • Sali de conferinte/evenimente
  • Holuri si scari spatii HoReCa

Ai nevoie de un covoare sau mochete noi pentru amenajarea restaurantului sau hotelului tau? Vino la Eurocrazy Consulting!

Afla mai multe detalii completand formularul de mai jos: