Agropensiune cu 6 locuri de cazare isi asteapta antreprenorul

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Tulcea urmeaza sa se construiasca o pensiune agroturistica pe un teren de 2094 mp.

Sunt asteptate oferte pentru antrepriza pentru investitia care cuprinde: construirea unei pensiuni P+1E cu 6 camere cu baie proprie, bucatarie rustica cu zona de dining si zona de receptie. Potrivit asistentei de vanzari la santiere VICTA, proiectul in valoare de 513.413 lei, va avea suprafata construita desfasurata de 255 mp, iar sistemul constructiv va fi din fundatii continue din beton, zidarie din BCA, acoperis tip sarpanta cu tigla ceramica Bramac. Finisaje: glet, vopsea lavabila, polistiren expandat, vata minerala, tencuieli exterioare Baumit, radiatoare Nova Florida.

De asemenea, pensiunea va fi dotata cu centrala termica, aparate de aer conditionat, panouri solare, centrala termica si paratrasnet.

Ofertele pentru antrepriza se depun pana la data de 05.07.2019. Tu poti sa fii primul care oferteaza la acest santier! Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.