5 idei de amenajare cu placi ornamentale 3D din beton fin

Originalitatea este pariul castigator atunci cand vorbim de amenajarea locatiilor din domeniul HoReCa. O receptie care se face remarcata printr-un decor cu flori tridimensionale, un bar amenajat cu forme circulare sau peretii unei camere de hotel placati cu patrate in relief ii ajuta pe oaspeti sa memoreze un loc si sa il recomande mai departe prietenilor.

Placile 3D din beton fin vin cu avantajul de a crea suprafete unice si de impact cu minim de efort, fiind o solutie arhitecturala moderna in amenajarea hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, barurilor, dar si a incaperilor din cladirile rezidentiale.

3D Stone Ornament, singura firma din Romania care produce placi ornamentale 3D din beton fin, propune 5 idei de amenajare cu 5 modele diferite de placi 3D:

1. Placarea peretelui din baie cu placi ornamentale 3D model Stea. Solicita o oferta completand formularul de mai jos

2. Amenajarea peretilor din receptie cu placi ornamentale 3D model Floare cu 6 petale. Solicita o oferta completand formularul de mai jos

3. Amenajarea barului cu placi ornamentale 3D model Hexagon. Solicita o oferta completand formularul de mai jos

4. Placarea peretelui din camera cu placi ornamentale 3D model Frunza mare. Solicita o oferta completand formularul de mai jos

5. Placarea completa a peretilor din baie cu placi ornamentale 3D model Lacrima. Solicita o oferta completand formularul de mai jos

Montaj simplu. Impact maxim.

  • Montajul efectiv al placilor decorative pentru pereti si fatade este foarte simplu: poate fi realizat atat de profesionisti, dar si de persoane cu abilitati de mester.
  • Suportul de montaj poate fi o tencuiala clasica, finisata, suprafete gletuite, orice alta suprafata care permite aderenta corecta a adezivului utilizat pentru lipirea placilor 3d din beton.
  • Ca adeziv se poate utiliza unul pentru placi ceramice
  • Ultima operatiune, care va da efectul maxim al placarii 3D este decorarea placilor; aceasta se poate face cu o gama larga de vopsele, care pot fi acrilice, lac sau siliconice, metalizate.

Afla mai multe despre placile decorative 3D pe ornamente3D.com sau pe pagina de Facebook 3D Stone Ornament.

Solicita o oferta personalizata de pret completand formularul de mai jos: