5 dintre cele mai romantice hoteluri din lume

Daca tot se apropie Valentine’s Day, Dragobetele, 1 si 8 martie, Hotel Invest va propune sa alegeti unul dintre cele mai romantice hoteluri din lume. Fie ca sunteti fan al acestor „sarbatori”, fie ca faceti parte din categoria celor care nu au nevoie de o ocazie pentru a iubi, oricine merita o escapada intr-un loc unic, mirific.

Dar haideti sa intram in atmosfera hotelurilor romantice…

1. Iso-Sy├Âte Hotel din Lapland, Finlanda

Iarna ramane la Hotelul Iso Sy├Âte din Laponia Finlandez─â iar conditiile sunt favorabile pentru dragoste dintr-un numar variat de motive, mai ales daca alegeti sa va cazati la proaspatul deschis apartament „Eagles View”. Impartit pe doua etaje, apartamentul are semineu propriu, jacuzzi si sauna privata, in timp ce ramurile unui copac inglobate in camera sprijina etajul superior.
Patul este circular, care permite o panorama de 360 grade ce incadreaza Parcul National Sy├Âte prin pereti de sticla si, daca esti norocos, Northern Lights, prin acoperisul de sticla.
Mai multe informatii pe www.mightyfinecompany.com.

2. Apartamentul Eiffel de la Hotelul Plaza Ath├ęn├ęe

E obligatoriu sa includem Parisul in acest top, asadar va prezentam Apartamentul Eiffel al Hotelului Plaza Ath├ęn├ęe, unde veti avea parte de cea mai perfecta priveliste asupra Turnului Eiffel.

3. Nkwichi Lodge de langa Lacul Malawi

Aceasta superba locatie si-a consolidat factorul dragostei prin lansarea recenta a experientei „Patul Lacului de Stele” . Amplasat pe o insula privata la care accesul se face cu barca, patul pentru doua persoane are vedere spre lac si cer.
Mai multe informatii pe www.mandawilderness.org.

4. Ponta dos Ganchos, Brazilia

Brazilia are o reputatie justificata ca si destinatie de vacanta incitanta; statiunea Ponta dos Ganchos este una dintre optiunile de cazare pline de farmec disponibile pe Coasta de Smarald. Populara pentru luna de miere, ea cuprinde 25 de bungalouri private, decorate intr-un stil rustic-chic, dintre care multe contin saune, jacuzzi in aer liber si piscine.
Mai multe informatii pe www.pontadosganchos.com.br.

5. Jade Mountain, Santa Lucia

Construit pe un deal orientat spre Muntii Pitons din St Lucia, Jade Mountain este o destinatie populara pentru luna de miere ╚Öi babymoons. Fiecare camera – sau sanctuar – este fara un al patrulea perete, pentru a permite vederi nemarginite; piscine private infinite incluse in vile inseamna ca e rareori necesar ca oaspetii sa paraseasca camera.

Mai multe detalii pe www.jademountain.com.

Acum, ca am visat destul la aceste locuri mirifice, ramane fie sa cumparam bilete de avion catre aceste destinatii, fie sa petrecem o zi frumoasa de 14 februarie pe meleaguri romanesti.

Pentru un alt tip de… indragostiti, avem o solutie:
Hotelul indragostitilor … de bere!

Sursa articol
Add a Comment