BIFE-SIM 2016 promite o incursiune în lumea mobilierului lucrat cu rafinament şi bun-gust!

ibcfocus_115 Apr. 01 16.39

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează, în perioada 14-18 septembrie 2016, cea de-a XXV-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

BIFE-SIM este cel mai mare târg de mobilă, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din România, în cadrul căruia vor expune sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Ediția 2016 a BIFE-SIM aduce în prim-plan Salonul de Decorațiuni și Corpuri de iluminat unde vizitatorii vor avea parte de sfaturi și idei creative pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia. Alături de el, Salonul Bucătarii va completa conceptul de amenajare și design interior. De asemenea,  Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 va fi destinat prezentării întregii oferte de echipamente şi utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producţie şi implementării de noi tehnologii, dar şi prezentării ofertelor de accesorii, materii prime şi componente pentru mobilă.

La BIFE-SIM 2016 vor participa specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri. Ei vor oferi, pe toată perioada desfășurării târgului, sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească cele mai bune soluții, potrivite bugetului pe care îl au alocat.

BIFE-SIM a depășit an de an atât așteptările vizitatorilor, cât și pe cele ale companiilor expozante, devenind o manifestare importantă în domeniu pe plan național și internațional.

Ediția 2016 promite să fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere.

 

BIFE-SIM 2015 în cifre:

  • 5 zile de eveniment;
  • 22.000 de vizitatori: 35% dintre vizitatori au fost interesaţi de mobilier modern şi design, 18% de mobilier clasic iar 13% dintre vizitatorii BIFE-SIM au fost interesaţi cu precădere de materii prime şi componente pentru industria mobilei (pal, pfl, furnire, fronturi) tehnologii, utilaje şi echipamente pentru exploatări forestiere, prelucrarea şi tratarea lemnului;  25% dintre vizitatori au fost factori de decizie cu functii de conducere, 9% designeri şi 5% proiectanţi şi reprezentanti de vânzări şi achiziţii;
  • 300 de expozanţi din România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria;
  • 7 pavilioane expoziţionale;
  • 30.000 de metri pătraţi suprafaţă expoziţională ocupată;
  • 5 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design şi Confort, Salon Bucătării, Salon Decoraţiuni, Accesorii şi Materiale, Salon Echipamente – Maşini şi Utilaje;
  • 5.000 de piese de mobilier şi accesorii prezentate;
  • mii de clienţi au plasat cereri de ofertă la BIFE-SIM, care s-au concretizat în comenzi.

 

Firmele care doresc să se înscrie ca expozanţi la BIFE-SIM 2016, pot accesa site-ul expoziţiei, categoria Formular de participare.

 

De asemenea, toţi cei interesaţi de expoziţie şi manifestările ei conexe, pot urmări site-ul www.bife-sim.ro, precum şi pagina de Facebook a evenimentului.