5 dintre cele mai interesante hoteluri descoperite in ultima saptamana

Saptamana noua, proiecte noi. Din 23.01.2013, Hotel Invest a cules informatii despre nu mai putin de 54 proiecte hoteliere la nivel national, dintre care 31 strict unitati de cazare. Ce inseamna pentru tine ca oferta ta nu a ajuns la ei…inca?

Haideti sa vedem 5 dintre cele mai interesante proiecte publicate in ultima saptamana:

1. Complex hotelier in Alexandria, aflat in stadiul de proiectare, care presupune realizarea unui hotel P+4, a 3 restaurante, a unui SPA si a unei sali de fitness.
Beneficiarul ne-a transmis ca doreste sa primeasca pe adresa de email oferte pentru materiale pentru acest obiectiv.

2. Pensiune in Bistrita, cu o valoare a investitiei deloc de neglijat, ce se intinde pe o suprafata de 2200 mp, asteapta sa inceapa lucrarile in luna martie. Proiectul include o pensiune cu parter, etaj si mansarda. La parter va fi un restaurant cu terasa, cu o capacitate de 104 locuri, iar la celelalte nivele vor fi amenajate cele 20 de camere ale pensiunii.

3. Minihotel 5 etaje din Constanta, se afla in stadiul de amenajare, lucrandu-se in prezent la finisaje, la montarea gips cartonului. Beneficiarul ne-a transmis ca ar fi interesat de oferte pentru 2 lifturi, dotari horeca, tapet, mocheta, acestea pot fi trimise pe emailul dansului.

4. Hotel Hilton Garden 4 etaje din Craiova, aflat in stadiul de proiectare, urmeaza sa demareze lucrarile in martie, in acest sens fiind asteptate oferte pe partea de materiale de constructii, dar si pe partea de subantrepriza (instalatii etc.).

5. Hotel 3 stele din Brasov, se afla in stadiul de constructie, lucrandu-se in prezent la acoperis. Lucrarile pe partea de finisaje interioare si exterioare nu au fost inca demarate, iar ofertele sunt asteptate in acest sens, pe adresa de email a antreprenorului.

Detaliile, contactele si locatiile proiectelor hoteliere descrise mai sus pot fi stiute si de tine. Contacteaza-ne aici pentru o oferta personalizata in functie de zona ta de interes.

Sinteza hoteliera a ultimelor 7 zile se incheie aici. Bineinteles ca mai sunt multe informatii despre zeci de alte proiecte pe care nici nu le-am mai amintit in acest articol.
Contacteaza-ne acum si vei fi primul care afla noutatile hoteliere!

Acest material este oferit in exclusivitate de hotelinvest.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.

Tags:Add a Comment