45 de hotelieri au fost premiati dupa o vara plina

pierofix via photo pin cc

După o vară în care au făcut tot ce le-a stat în putinţă să fie gazde bune, 45 de unităţi hoteliere de pe Litoral şi Delta Dunării au fost premiate de site-ul “AmFostAcolo.ro”. Un adevărat ghid online care funcţionează pe baza comentariilor postate de turişti. Deşi unele sunt cam dure, iar altele pline de haz, mesajele îi ambiţionează pe hotelieri să răspundă exigenţelor tuturor turiştilor.

Hotelierii spun că site-ul “AmFostAcolo.ro” este de multe ori, cartea lor de vizită. Cu toate acestea, până şi premianţii se confruntă uneori cu cerinţe ciudate, ba chiar imposibile.

Astfel de reacţii îi obligă pe hotelieri să nu facă rabat de la calitate. Şi cum lecţia au învăţat-o în timp, rezultatele se văd cu ochiul liber. De la an la an, numărul turiştilor de pe Litoral şi Delta Dunării creşte, iar în 2012 putem vorbi despre un record : peste 1 500 000 de turişti.

Administratorii site-ului se gândesc să întocmească liste negre nu doar cu unităţile hoteliere din România care nu-şi respectă condiţiile, ci şi cu turiştii cu punctaj zero la capitolul bune maniere.

Sursa
Add a Comment