1363 de șantiere hoteliere identificate în ultimele 6 luni

Conform asistentei de vânzări la șantiere – VICTA, în ultimele 6 luni au fost identificate la nivel național 1363 șantiere care fac parte din domeniul unităților de cazare (hoteluri, pensiuni, hosteluri și vile turistice).

Majoritatea proiectelor pot fi încă ofertate, deoarece dintre acestea 303 sunt în stadiul de construcție și amenajare, 208 sunt înainte de execuție, iar 709 sunt în faze incipiente – proiectare și autorizare.

Constanța, Tulcea și Cluj, sunt județele cu cele mai multe proiecte identificate pe segmentul spațiilor de cazare.


Iată 3 hoteluri în stadii incipiente pe care o sa le poți oferta:

  • Hotel Radisson Blu – hotel de 5 stele – 160 camere
    Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic şi un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spaţiu de 1.000 mp pentru socializare (inclusiv un ballroom), un centru performant de conferinţe şi un centru fitness care va funcţiona non-stop.  Conform beneficiarului, urmeaza să fie finalizat proiectul tehnic și pot fi înaintate intențiile de colaborare.
  • Hotel 150 camere, săli de conferință și sală de evenimente – Beneficiarul declară că „Va fi un hotel mai deosebit față de ce avem la ora actuală în Brașov, cu standarde înalte, care va avea atât săli de conferință, cât și o zonă pentru evenimente. Anul acesta, vom realiza partea de documentație necesară demarării lucrărilor, iar de anul viitor vrem să ne apucăm de treabă.” Acestaa mai menționat că valoarea investiției se va ridica la aproape 10 milioane de euro. Momentan proiectul se află într-o fază foarte incipientă de dezvoltare, fiind în curs de avizare.
  • Hotel 4 stele, 125 de camere cu săli de evenimente, restaurant, birouri, centru de tratament, cazino, spații tehnice și de depozitare  – Dezvoltatorul a obţinut din partea Primăriei certificatul de urbanism necesar pentru autorizaţia de construire a acestei investiţii. Conform documentului, hotelul va avea săli de evenimente, restaurant, recepţie, birouri, centru de tratamente, dar şi un cazino. Totodată, ar urma să fie amenajate şi spaţii tehnice, spaţii de depozitare, parcări şi căi de acces, dar şi spaţii publicitare. Lucrările urmează să demare în 45 de zile.


Ești interesat să ofertezi la aceste șantiere? Ești interesat să descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro