Ziua zgarie-norilor: Top 5 investitii inalte monitorizate in luna august

3 septembrie este considerata Ziua Internationala a Zgarie-Norilor, drept urmare va invitam sa facem un tur al celor mai inalte proeiecte monitorizate in luna august cu ajutorul asistentei virtuale VICTA.

La nivel de valoare, vorbim despre investitii de aproape 2 miliarde lei, ce ocupa peste 870 mii mp.

Iata cum arata un top 5 al investitiilor monitorizate in luna august:

  • URBAN PLAZA: Ansamblu rezidential 4 imobile de locuinte colective D+P+10E cu cate 2 scari si 2 blocuri turn 3S+P+24E. Situat in judetul Brasov, proiectul are o valoare estimata la peste 340 milioane lei. La final de august, lucrarile se aflau in plina desfasurare, fiind in curs de executie la suprastructura primele 4 imobile din ansamblu.
  • ANA TOWER: Turn de birouri 3S+P+24E+25Et. Situat in Bucuresti, proiectul se intinde pe o suprafata de 53 mii mp. Potrivit VICTA, santierul este preconizat a fi finalizat in luna noiembrie.
  • GLOBALWORTH CAMPUS: Ansamblu 3 imobile spatii de birouri 3S+P+25E. Proiectul cu o valoare de 232 milioane lei se afla deja in amenajare.
  • MAURER PANORAMIC: Imobil locuinte colective si spatii comerciale si birouri 5S+P+Mz+21E. Situat in judetul Cluj, proiectul in valoare de 23 milioane EUR este in curs de executie.
  • ISHO TIMISOARA: Ansamblu mixed-use – 6 imobile de locuinte P+4E+2Er, P+20E- 1200 apartamente, parcare supraetajata P+9E. Lucrarile pentru proiectul in valoare de 528 milioane lei se afla in plina desfasurare.

Vrei sa descoperi ce oferte sunt asteptate pentru investitiile de mai sus? Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA!