Yalco – Cum alegem corect mobilierul de grădină?

Compania Yalco, prezentă de 16 ani pe piața din România, crește an de an și dezvoltă portofoliul, oferind noi game de produse pentru bricolaj și proiecte DIY, casă și grădină, produse dedicate industriei Horeca, precum și consultanță specializată pentru a crește confortul clienților la cel mai înalt nivel. Cum achiziționăm corect mobilierul de grădină și ce capcane trebuie evitate aflăm de la Mihai-Alexandru Voicila în cadrul unui interviu acordat echipei IBC Focus:

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui beneficiar din domeniul rezidențial pentru achiziția corectă de mobilier pentru gărdină?

  • Consultarea unui specialist (arhitect peisagist) pentru a alege culorile potrivite pentru locația unde se dorește amplasarea mobilierului de grădină;
  • Spațiul unde se dorește a fi amenajat mobilierul de gradină trebuie să fie foarte bine măsurat și luate deciziile de achiziție în funcție de acest aspect;
  • Polipropilena este materialul cel mai des folosit în momentul de față, deoarece este mult mai rezistent decțt ratanul natural. Mai exact, polipropilena este un material mult mai rezistent împotriva razelor UV și intemperiilor. Materialul de înaltă calitate nu necesită mentenanță, stratul de suprafață nu se exfoliază, nu putrezește și nu își pierde culoarea în contact cu factorii externi. Se poate curăța ușor cu o lavetă moale și cu apă.

Care sunt trei capcane des întâlnite la achiziția mobilierului de grădină?

  • Dimensiuni neconforme față de spațiul pus la dispoziție – pentru fiecare produs în parte este menționată dimensiunea acestuia, însă de foarte multe ori nu este consultată. Ar trebui, în prealabil, să se măsoare spațiul unde mobilierul de grădină se dorește a fi amplasat;
  • Alegerea culorii – clientul ar trebui să se consulte cu o persoană avizată pentru a alege culoarea perfectă pentru spațiul propus;
  • Alegerea materialului folosit pentru mobilierul de grădină – ratan natural vs polipropilena – ratanul natural arată foarte bine din punct de vedere vizual, însă nu este la fel de rezistent precum materialul plastic.

Ce piesă de mobilier nu trebuie să lipsească din grădină?

Cu siguranță nu trebuie sa lipsească din grădină setul de mobilier de grădină format din: canapea, cel puțin 2 fotolii și o masă (care poate avea în interior și un răcitor pentru băuturi).

Mobilierul de grădină Keter este realizat din material plastic foarte rezistent, cu aspect natural și ușor de întreținut. În plus, produsele Keter au o durată de viață îndelungată și nu pot fi afectate de acțiunea factorilor naturali precum raze UV, umiditate sau temperaturi extreme.

Iată cele mai apreciate seturi de mobilier conform specialiștilor Yalco:

Setul de mobilier grădină antracit Keter Moorea este ideal pentru petrecerile cu familia sau prietenii, pentru distracție și relaxare. Datorită pernelor mari și comfortabile, spațiul unde vei plasa setul de mobilier va deveni oaza ta de relaxare, un loc pentru a te încărca de energie.
Setul de mobilier grădină antracit Keter Moorea este alcătuit din:
• un scaun, tip fotoliu;
• canapea pentru trei persoane;
• un scaun, tip taburet;
• măsuță pătrată, ce poate fi utilizată și ca scaun extra;
• perne pentru șezut și pentru spătar.
Setul este fabricat din polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată și rezistent la raze UV și intemperii.

Setul de mobilier de grădină cu canapea Keter California 3 locuri maro are un design atractiv, modern. Este fabricat din polipropilena, sub forma unei împletituri, ce seamănă cu ratanul natural împletit. Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistentă împotriva razelor UV și intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zăpada.
Setul de mobilier de grădină cu canapea Keter California 3 locuri maro este alcătuit din:
• canapea pentru două persoane;
• două fotolii;
• măsuță dreptunghiulară.

Setul mobilier balcon graphite fără perne Keter Emily este o soluție universală pentru zona de relaxare din grădină, foișor, terasă sau balcon. Piesele de mobilier moderne sunt fabricate din polipropilena de culoare graphite.

Setul include două scaune comode, cu finisaj elegant și formă ergonomică, precum și o măsuță de cafea, dreptunghiulară. Mobilierul Keter Emily poate fi curățat cu o lavetă moale și cu apă. Produsul este ușor de asamblat!

Dimensiunile setului de mobilier:

  • Scaune ( x 2): 68 cm x 64 cm x 75 cm;
  • Masă: 65 cm x 47 cm x 42 cm.

Mai multe informații despre produsele Yalco găsiți aici.