Un nou hotel va aparea pe harta Bucurestiului

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) ce permite construirea unei clădiri înalte de 45 de metri în zona Dorobanţi din Capitală a fost aprobat, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), imobilul respectiv urmând să aibă funcţiunea de hotel, cazino, servicii comerţ şi birouri.

PUZ-ul vizează zona Calea Dorobonaţi nr. 16-18, str. G-ral Ernest Broşteanu nr. 4 şi 8 şi str. M Eminescu nr. 27 din sectorul 1 al Capitalei.

Investitii hoteliere

Astfel, pe aria definită de Calea Dorobanţi, str. Ernest Broşteanu, str. Eminescu şi str. Polonă, pe un teren în suprafaţă de 5305,49 de metri pătraţi aparţinând beneficiarului Rubin Gold SRL, ar putea fi ridicat un imobil cu funcţiunea de hotel, cazino, servicii comerţ şi birouri, care va avea şi un corp care în partea vestică. Înălţimea imobilului va fi de 45 de metri.

Vreti sa aflati date de contact si detalii concrete despre aceasta investitie? Click aici!

IBC Focus a identificat in ultimile 6 luni alte 11 hoteluri care se aflau in faza de proiectare si constructie in Bucuresti. Aceste informatii sunt deosebit de utile furnizorilor HoReCa care pot oferta primii la aceste investitii.