Transformarea unei Case Bătrânești într-un Resort Modern pentru Animale

Sorin Stanciu a transformat casa bunicilor săi din comuna timișeană Pădureni într-un resort modern pentru animale, după o investiție de 300.000 de euro. Resortul, conceput în forma unui os, a devenit rapid un loc de atracție pentru proprietarii de animale din zonă, atingând un grad de ocupare de 80%.

Facilități Moderne Inspirate de Modelul American

Resortul dispune de facilități de ultimă generație, inspirate de modelele americane de îngrijire a animalelor. În zona destinată câinilor de talie mică și medie, fiecare cățel beneficiază de o terasă proprie și un sistem de climatizare, asigurând confortul și bunăstarea animalelor pe durata șederii lor.

Pet Taxi: Transport Modern și Confortabil pentru Animale

Un alt serviciu inovator oferit de resort este Pet Taxi, o mașină electrică modernă, special concepută pentru transportul animalelor. Aceasta asigură transportul de la resort la domiciliul proprietarilor și invers, la un preț de 75 de lei per cursă, oferind un nivel suplimentar de confort și comoditate pentru clienți.

Un Proiect de Succes

Transformarea casei bătrânești într-un resort pentru animale nu doar că a păstrat vie amintirea bunicilor lui Sorin Stanciu, dar a și adus un serviciu necesar și apreciat în comunitate. Cu facilități moderne și un grad ridicat de ocupare, resortul din Pădureni este un exemplu de succes în domeniul îngrijirii și cazării animalelor de companie

SURSA ARTICOL