Peste 944 mii de mp pavaj specificați în caietele de sarcini în ultimele 3 luni

Cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere – Victa , de la începutul acestui an, am identificat 739 de șantiere care au nevoie de aproximativ  944505 mp de pavaj.

Cele 739 de proiecte sunt oportunități de ofertare pentru pavaj dar și pentru alte materiale de contrucții deoarece majoritatea proiectelor sunt în stadii incipiente: proiectare (205 proiecte) și înainte de execuție (358 proiecte).


Conform statisticilor realizate de asistenta de vânzări la șantiere, majoritatea proiectelor care au nevoie de pavaj sunt construcții noi, realizate prin finanțare publică, ele fiind încadrate în domeniul “Construcțiilor sociale și comunitate”:

Județele în care au fost identificate cele mai multe proiecte, care au nevoie de pavaj, sunt Suceava (38 de proiecte), Dâmbovița (37 de proiecte), Clujul (36 de proiecte) și Timișul(32 proiecte).

Ești interesat să ofertezi la aceste șantiere? Dorești să știi ce cantitate de pavaj este necesară la șantierele din 2019? VICTA – asistenta virtuală de vânzări la șantiere îți poate oferi din doar câteva click-uri cele mai relevante statistici din piață.

Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro