Ce hotel a castigat premiul pentru „Centrul de Conferinte 2012”?

În cadrul Galei Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Hotel Internațional Sinaia a câștigat premiul pentru “Centrul de Conferințe al Anului”. Cu 11 săli de conferință și facilități de ultimă oră precum internet wireless de mare viteză, sisteme de videoproiecție, sistem de traducere simultană Hotel International Sinaia își reconfirmă poziția de lider în turismul de business de pe Valea Prahovei.

Redeschis după o renovare integrală, cu o investiție de 6 milioane de euro care a durat un an și jumătate, Hotel Internațional Sinaia este acum parte a Grupului Hotelier Internațional alături de Hotel International București. Cel mai dinamic grup hotelier românesc în dezvoltare urmează să adauge în portofoliu și cea-a de-a treia unitate, în cel mai important centru cultural și de afaceri din estul României în 2013.

La inţiativa Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova), staţiunile montane Sinaia, Buşteni şi Azuga au găzduit, la începutul acestei săptamâni (26-28 noiembrie), CRITERIUL PRIMEI ZĂPEZI, cel mai amplu eveniment de business din industria ospitalităţii autohtone.

În cadrul evenimentului organizat de Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, în premieră, profesionişti ai agenţiilor de turism, ai touroperatorilor, ai hotelierilor, proprietarilor de pensiuni şi restaurante, specialişti din industria de entertainment, operatori instalatii de schi, primari din partea autorităţilor locale, specialişti din Consiliul Judeţean, profesori de la Universitatea prahoveana, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, ministerul de resort şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România s-au reunit pe Valea Prahovei pentru a găsi noi soluţii de dezvoltare şi creştere în businessul de turism montan.

În paralel, în cadrul Galei Fashion TV Tourism Awards care a avut loc Luni, 3 Noiembrie 2012, Hotel INTERNATIONAL Sinaia a câștigat premiul pentru “Cel mai Fashion Hotel din Sinaia”.

Sursa

Tags:Add a Comment