Tendințe tehnologice pentru camera de hotel

Tendințele tehnologice în domeniul ospitalității sunt în continuă evoluție și tot mai des folosite de către companii. Acestea ajută hotelurile să economisească bani, să atragă și să fidelizeze clienți. Iată câteva tehnologii care pot fi aplicate în camerele de hotel:

Aplicații Room Service

Hotelurile oferă acum room service bazat pe aplicații web pentru laptopuri și telefoane. Oaspeții au opțiunea de a se conecta sau, pentru a ușura tot procesul, de a scana un cod QR situat pe noptiera lor. De acolo, tot ce trebuie să facă este să verifice meniul actualizat, să apese câteva butoane și să aștepte livrarea.

Termostate cu control vocal și ecran tactil

Diferite branduri au creat termostate cu interfețe vocale interactive și cu ecran tactil care adaugă o senzație elegantă și futuristă oricărui spațiu hotelier. Senzorii încorporați detectează când individul a părăsit camera pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce determină dispozitivul să stingă luminile, să regleze temperatura și să economisească mai multă energie.

Videoclipuri și apeluri video cu personalul hotelului

Experții spun că videoclipurile de asistență pentru clienți (atât înregistrate cât și live) sunt un element important în satisfacerea clienților. Tot ce trebuie să facă oaspeții este să scaneze un cod QR și vor fi conectați direct la recepție sau la echipa de servicii pentru clienți, care îi poate ajuta să-și rezolve problemele în timp real. Este un mod frumos de a incorpora elementul uman în companie, profitând totuși de cele mai noi și mai bune instrumente.

Băi inteligente

Băile inteligente pot avea caracteristici ce includ:

  • Asistență vocală și sincronizare cu dispozitivele oaspeților
  • Reducerea consumului de apă și energie suficient de subtilă încât să nu afecteze clienții, dar suficient de puternică încât ar putea reduce până la 30% din consumul normal pe cameră
  • Igienizare sistematică pentru a asigura o curățenie absolută
  • Control automat al temperaturii apei
Tablete în camere

De ce să îi faceți pe oaspeți să-și aducă laptopurile sau tabletele cu ei atunci când ați putea să le împrumutați tabletele hotelului? Nu numai că adaugă factorul wow la lista de facilități din cameră, ci este și o modalitate excelentă de a ajunge la un public deja captiv . Utilizați tablete pentru a promova evenimente, oferte speciale și programe de fidelizare cu instrumente cum ar fi aplicații descărcate în prealabil și imagini de fundal blocate pe ecran.

Sisteme de filtrare a aerului

Polenul, poluarea și animalele de companie sunt o preocupare pentru majoritatea persoanelor care suferă de alergii. Pe măsură ce înțelegem (și apreciem) calitatea aerului, sistemele avansate de filtrare vor deveni o caracteristică modernă în domeniul ospitalității. Indiferent dacă standardizați aceste dispozitive în toate proprietățile dumneavoastră sau le oferiți selectiv, sistemele de filtrare a aerului vor fi cu siguranță apreciate de către clienți.