Solutii complete pentru amenajarea spatiilor exterioare, mobilarea si dotarea spatiilor HoReCa gasiti la martaonul expozitional de la Romexpo!

Maratonul expozițional organizat în perioada 23-26 martie 2017 la Romexpo, cel mai mare centru expozițional din România, aduce  simultan, „sub același acoperiș”, cele mai importante evenimente din domeniul construcțiilor, instalațiilor, mobilei, amenajărilor interioare și exterioare, amenajărilor de spații verzi și chiar și al antichităților. Companii autohtone şi internaţionale îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expoziţional, la:

Construct Expo | Ambient Expo | Mobila Expo | Romtherm | Romenvirotec  | Expo Flowers & Garden | Antique Market

Tot ce ai nevoie pentru grădină și spațiile exterioare găsești la EXPO FLOWERS & GARDEN!

Tendinţele în grădinărit sunt dictate de EXPO FLOWERS & GARDEN (www.expoflowers.ro). Evenimentul se adresează atât profesioniştilor (producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti, specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină: arbuşti, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piaţa de import şi distribuţie de flori, plante şi soluţii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi publicului larg. Între 23 și 26 martie, peste 60 de companii din: Germania, Grecia, Italia si România vin cu oferte variate, promoții și consiliere despre ce flori, pomi și arbuști se poartă în amenajările interioare sau exterioare.

 AMBIENT EXPO – Soluții pentru amenajarea modernă a spațiilor interioare si exterioare!

AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro) este evenimentul „răspunsurilor” la întrebarea Cum putem amenaja modern și util locuința, biroul, spațiul din jurul clădirilor în care muncim sau trăim? Peste 80 de companii  din țări ca: Egipt, Grecia, Italia, Moldova, România, Spania, Turcia, Ucraina, vor prezenta în cadrul târgului cele mai noi tendințe din piața amenajărilor interioare şi exterioare.

Târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine aduce în atenţia vizitatorilor noutățile anului în materie de tapet, perdele şi draperii, covoare, corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee sau piscine.

Prinde cele mai bune oferte de mobilier în cadrul MOBILA EXPO – târg de mobilă cu vânzare!

Târgul de mobilă cu vânzare Mobila Expo (www.mobila-expo.ro), organizat în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM) și Camera de Comerţ şi Industrie din România, reuneşte importante companii producătoare de mobilier realizat în culori, material şi finisaje aparţinând diferitelor stiluri, pornind de la contemporan și tradițional, până la cele nonconformiste, eclectic, industrial sau mid-century modern.

Află la CONSTRUCT EXPO tot ce mișcă pe piața tehnologiilor, echipamentelor si utilajelor pentru constructii!

CONSTRUCT EXPO  (www.constructexpo.ro) este cel mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din România. Ediția 2017 reuneşte firme de top din domeniu, reprezentând un punct de atracţie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii, dar şi pentru publicul larg interesat de echipamente şi utilaje pentru uz propriu.

Noutăți în domeniul instalațiilor și soluții HVAC direct de la producători – doar la ROMTHERM!

ROMTHERM (www.romtherm.ro) va reuni pe durata a patru zile firme importante din domeniile aparaturii pentru încălzire, răcire, ventilaţie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolaţii termice, pompe, armături, fitinguri şi robineţi. Pe întreaga perioadă a expoziției, vizitatorii interesaţi pot asista la prezentări și demonstrații ale tehnologiilor și inovațiilor propuse de către firmele participante, iar expozanţii pot găsi împreună soluţii la ultimele provocări tehnologice ale domeniului în cadrul conferinţelor organizate de Romexpo şi partenerii săi.

3 conferințe și 1 concurs care nu trebuie ratate la maratonul expozițional de la ROMEXPO:

Pe langă componenta expozițională, evenimentul generează și o serie de activități conexe:

  • Managementul deșeurilor în construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare (23 martie – conferință susținută de Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții – APMCR cu sprijinul Ministerului Mediului).
  • Green Homes – locuințele verzi (23 martie, workshop organizat de Romania Green Building Council – ROGBC, în cadrul căruia se vor prezenta soluții dedicate clădirilor verzi).
  • Noua criză din piața construcțiilor (24 martie, conferință organizată de IBC Focus, care aduce în prim-plan: diverse modalități de a „spiona” concurența pentru a deveni competitiv pe piață, despre secretul multinaționalelor privind acapararea a 50% din afacerile de resort sau despre elementele comune între construcțiile din România și piața pantofilor din Africa).
  • În paralel cu cea mai importantă manifestare expozițională de construcții din România se va desfășura o nouă ediție a Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli din România, coroborat cu expoziția specializată ART FLOORS 2017. În cadrul acestui eveniment, va avea loc de asemenea decernarea premiilor Concursului Național de Design pentru Pardoseli, organizat în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

Protectia mediului este principala prioritate la ROMENVIROTEC!

Expoziţia internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţie a mediului, Romenvirotec (www.romenvirotec.ro), îşi aşteaptă vizitatorii la cea de a XXIV-a ediţie, desfășurată sub înaltul patronaj al Ministerului Mediului. Evenimentul oferă accesul publicului larg la cele mai noi informaţii despre tehnologiile inovatoare de mediu, crearea unui dialog constructiv despre normele europene în vigoare, precum și despre resursele mediului. Vizitatorii beneficiază de oferte, promoții și consultanță privind tehnologiile, echipamentele şi serviciile pentru protecţia mediului.

Iubești sau colecționezi antichități? Locul tău e la Antique Market!

Antique Market (www.antiquemarket.ro) este locul de întâlnire atât al artiștilor cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor şi găzduieşte pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Programul de vizitare al târgurilor și expozițiilor:

  • 23-25 martie (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
  • 26 martie (duminică): între orele 10.00 și 16.00